196
Ο Λεμπρόν προβάρει ήδη τη φανέλα των Λέικερς | nba.com

Μεταγραφική βόμβα στο ΝΒΑ με Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2018, 10:33
Ο Λεμπρόν προβάρει ήδη τη φανέλα των Λέικερς
|nba.com

Μεταγραφική βόμβα στο ΝΒΑ με Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2018, 10:33

Τι και αν πλησιάζει τα 34; Ο «Βασιλιάς» Λεμπρόν πήρε τη μεγάλη απόφαση και μετά το Κλίβελαντ κατεβαίνει Λος Αντζελες όπου θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα (!) χρόνια με τη φανέλα των Λέικερς.

Η συμφωνία του Λεμπρόν Τζέιμς με τους «Λιμνάνθρωπους» έσκασε σαν βόμβα: Τετραετές συμβόλαιο (για την ακρίβεια 3+1 με την οψιόν να ανήκει στον ίδιο) με συνολικές απολαβές 154 εκατ. δολ.!

Breaking: LeBron James has agreed to a four-year, $154 million deal with the Los Angeles Lakers. https://on.si.com/2tJL3rt

Geplaatst door Sports Illustrated op Zondag 1 juli 2018

Όπως όλα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, η «μετακόμιση» του «Βασιλιά» στο Λος Αντζελες έχει τη σημασία της και από εμπορικής άποψης. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε ότι η απόφασή του γνωστοποιήθηκε πρώτα από την εταιρεία  που τον εκπροσωπεί. Επιπλέον, το ΝΒΑ και οι λάτρεις του μετρούν πια αντίστροφα για την αναβίωση της αέναης κόντρας Λέικερς – Σέλτικς. Λεμπρόν vs Ίρβινγκ δηλ., με τους πρωταθλητές Γουόριορς να περιμένουν στη γωνία, και όλα δείχνουν ότι η σεζόν 2018-19 θα αποδειχθεί ως η εμπορικότερη των τελευταίων ετών.

Την άφιξη Λεμπρόν στο Λος Αντζελες γιόρτασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο ήδη κάτοικος LA, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα των Γκάλαξι.

«Τώρα, το Λος Άντζελες έχει Θεό και Βασιλιά. Ο Ζλάταν καλωσορίζει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Now LA has a God and a King! Zlatan welcomes @kingjames

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...