180
| Youtube/ ΣΚΑΪ

Λοβέρδος: Δεν κάνω πίσω – Τι είπα στον Γιώργο στο τηλέφωνο

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2021, 10:17

Λοβέρδος: Δεν κάνω πίσω – Τι είπα στον Γιώργο στο τηλέφωνο

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2021, 10:17

Αποφασισμένος να μην κάνει πίσω από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, ακόμη και εάν συνυποψήφιός του είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ την Τετάρτη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Παραδέχθηκε πάντως πως δεν περίμενε ότι μπορεί να έχει αντίπαλο τον πρώην Πρωθυπουργό, για να συμπληρώσει με νόημα ότι ένας άνθρωπος με τη δική του πορεία, θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.

Οπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, κατά τη σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Λοβέρδος του είπε ότι ως πρώην πρόεδρος έχει ρόλο στήριξης της Φώφης Γεννηματά μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας.

Ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να αποσύρει την υποψηφιότητά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί να κάνει πίσω.

Οπως υπογράμμισε, δεν είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να μετρήσει δυνάμεις και να εκλεγεί ξανά βουλευτής, αλλά για να κερδίσει. «Θα νικήσουμε στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου. Θέλω σοβαρότητα, θέλω ενότητα», ήταν μία ακόμη χαρακτηριστική αναφορά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...