336
Το «αντε γεια» του προέδρου του ΦΣΑ στους παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ | YouTube

Λουράντος μαινόμενος σε ΣΚΑΪ: «Αντε γεια»

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 09:41
Το «αντε γεια» του προέδρου του ΦΣΑ στους παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ
|YouTube

Λουράντος μαινόμενος σε ΣΚΑΪ: «Αντε γεια»

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 09:41

Τη… δόξα του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά, ζήλεψε ο Κώστας Λουράντος, λέγοντας «άντε γεια» (φράση που συνόδευσε και με τη χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του) στους παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ και το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού που είχε μεταβεί στο φαρμακείο του, προκειμένου o πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) να μιλήσει απευθείας για το θέμα των self tests.

Ο κ. Λουράντος, θιγμένος από τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων τις ενστάσεις που είχε εκφράσει για τη διάθεση των δωρεάν τεστ από τα φαρμακεία, θέλησε να απαντήσει και μέσα σε ελάχιστα λεπτά η ζωντανή σύνδεση μετατράπηκε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα που έκλεισε με το χιλιοειπωμένο «άντε γεια»…

«Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου» ανέφερε αρχικά ο κ. Λουράντος, αν και το βήμα τού είχε δοθεί και προφανώς η παρουσία στην τηλεοπτική εκπομπή είχε κανονιστεί σε συνεννόηση με τον ίδιο.

«Οπως λέτε εσείς την άποψή σας, έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μη σχολιάζαμε», του απάντησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου, με τον πρόεδρο του ΦΣΑ να του λέει με τη σειρά του ότι «το χθεσινό (σ.σ. στο κεντρικό δελτίο του σταθμού) δεν ήταν σχόλιο».

«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού σας(…) Ξέρετε, δεν είναι η ενόχληση, ειδικά για αυτή την περίπτωση, μάλλον διαφήμιση μου κάνετε», συνέχισε ο κ. Λουράντος με εμφανή τον εκνευρισμό στο πρόσωπό του.

«Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, ότι είναι ανάξιος, ότι δεν συμμετέχει, εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου που έχει προσφέρει».

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή διότι πραγματικά χτες το βράδυ κάνατε μια ατασθαλία άνευ προηγουμένου. Παραποιείτε τις εκφράσεις μου και αυτά που είπα», κατηγόρησε τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ και σε έξαλλη κατάσταση πια φώναξε: «Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί. Εχετε θράσος, έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες. Ντροπή σας. Αντε γεια» (κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...