215
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

«Live your myth in Syriza» – Αντιδράσεις για την υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2019, 15:25
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

«Live your myth in Syriza» – Αντιδράσεις για την υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2019, 15:25

Ενα από αυτούς που απάντησαν θετικά στο κάλεσμα διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, θα καταλάβει τη θέση της Ελενας Κουντουρά στο υπουργείο Τουρισμού.

Ως τον Ιανουάριο ήταν βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αργότερα ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών και συμμετείχε στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαργυρώνοντας προφανώς τη στήριξη με την υπουργοποίησή του έστω στους τελευταίους μήνες του βίου της κυβέρνησης.

Δηκτικό επ’ αυτού ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας που επισήμανε ότι «σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και ο απόδημος ελληνισμός που αγωνιούσαν τους τελευταίους μήνες για την τύχη του Θανάση του Θεοχαρόπουλου σήμερα νιώθουν επιτέλους ανακουφισμένοι.

» Του προτείνουμε να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού που αναλαμβάνει το “live your myth in Syriza”».

Ακόμα πιο σύντομο το σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής για την υπουργοποίηση: «Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του».

Η ορκωμοσία, που γίνεται το Σάββατο στις 19:00, είχε προαναγγελθεί από την κυβέρνηση για μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη όπου βρισκόταν όλη την εβδομάδα.

Η (προερχόμενη από τους  ΑΝΕΛ) Ελενα Κουντουρά άφησε το υπουργείο Τουρισμού, λίγο πριν ανοίξει για τα καλά η σεζόν, γιατί είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή. Πάντως, δεν αφήνει και την έδρα της στην Βουλή, χάρη σε τροπολογία που πέρασε πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...