203
Η Ελενα Κουντουρά στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα κατά την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ | INTIMEnews

Ε όχι! Παραιτήθηκε η Κουντουρά!

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 10:46
Η Ελενα Κουντουρά στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα κατά την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMEnews

Ε όχι! Παραιτήθηκε η Κουντουρά!

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 10:46

Η Ελενα Κουντούρα παραιτείται. Από υπουργός Τουρισμού. Λόγω της υποψηφιότητάς της με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο ποιος θα τη διαδεχθεί στο υπουργείο Τουρισμού για το υπόλοιπο της θητείας της κυβέρνησης Τσίπρα, αν και δεν αποκλείεται η αντικατάστασή της να γίνει εκ των έσω (με κάποιο άλλο στέλεχος της κυβέρνησης).

Η κυρία Κουντουρά, ωστόσο, δεν παραιτείται από βουλευτής καθώς χάρη στην τροπολογία που ετοίμασε ειδικά για εκείνη και τον Σπύρο Δανέλλη το Μαξίμου (και πήρε το όνομά της – «τροπολογία Κουντουρά») ήρθη το ασυμβίβαστο ανάμεσα στην ιδιότητα του υποψηφίου και του βουλευτή.

Σε ανακοίνωσή της, η ημι-παραιτηθείσα ανέφερε:

«Σήμερα υπέβαλα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την παραίτησή μου από την θέση της Υπουργού Τουρισμού για να αφοσιωθώ στο νέο μεγάλο αγώνα για το μέλλον της χώρας μας στην Ευρώπη, ως υποψήφια ευρωβουλευτής.

» Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Στην κοινή μας πορεία από τον Ιανουάριο του 2015 η κυβέρνησή μας έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση, και ο τουρισμός είχε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου αυτού και στην εθνική προσπάθεια για την ανάπτυξη.

» Με στοχευμένη τουριστική στρατηγική καταφέραμε η Ελλάδα να εδραιωθεί ως κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός και πετύχαμε την διεθνή αναγνώρισή της ως πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...