178
Ο Παύλος Πολάκης (αλλά και η Ελένα Κουντουρά και ο Γιώργος Σταθάκης) στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά | Intimenews/ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

Καμία συγγνώμη από τον Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο – «Τη ζητάμε έμπρακτα με τα έργα μας»

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2019, 13:46
Ο Παύλος Πολάκης (αλλά και η Ελένα Κουντουρά και ο Γιώργος Σταθάκης) στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά
|Intimenews/ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

Καμία συγγνώμη από τον Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο – «Τη ζητάμε έμπρακτα με τα έργα μας»

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2019, 13:46

Το αφήγημα των ευθυνών των ΜΜΕ επιστράτευσε εκ νέου ο Παύλος Πολάκης που –για άλλη μία φορά- απέφυγε να απολογηθεί για όσα είπε κατά του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Σε δηλώσεις του σε κρητικό τηλεοπτικό σταθμό την Παρασκευή, ο αναπληρωτής υπουργός, που τον είδαμε και σε ρόλο ξεναγού του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, έδωσε μια μάλλον αόριστη απάντηση.

«Σε έχουν βάλει τώρα να ρωτάς συνέχεια αυτό το πράγμα», ήταν η απάντηση-επίθεση στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη (το απόσπασμα μετά το 4:10 στο βίντεο).

Geplaatst door ΧΑΝΙΑ LIVE TV op Vrijdag 3 mei 2019

 

Πρόσθεσε αμέσως: «Εμείς τη συγγνώμη, παλικάρι μου, τη ζητάμε έμπρακτα με τα μέτρα πολιτικής που έχουμε πάρει. Εμείς ζητήσαμε συγγνώμη από έναν λαό ολόκληρο που τον χρεοκόπησαν, τον εξαθλίωσαν και τον πέταξαν στον Καιάδα».

Αναφέρθηκε ακόμη σε μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τους καρκινοπαθείς αλλά και σε πρωτοβουλίες που κατά δήλωσή του δημιούργησαν καταστάσεις «100 φορές καλύτερες» από ό,τι παλιότερα.

Εκανε τέλος άλλη μία επίθεση κατά των δημοσιογράφων: «Και αυτό που λέω τώρα, θέλω να δω αν θα το παίξετε μετά. Γιατί θα σας το κόψουν, θα σας το ψαλιδίσουν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...