190
| YouTube

Εισβολή του Ρουβίκωνα σε δικηγορικό γραφείο – Απειλεί δικαστικούς για τον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2019, 13:05

Εισβολή του Ρουβίκωνα σε δικηγορικό γραφείο – Απειλεί δικαστικούς για τον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2019, 13:05

Στέλεχος του Ρουβίκωνα συνελήφθη το Σάββατο έπειτα από επίθεση της αναρχικής συλλογικότητας σε δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα.

Περίπου 15 μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο, κατέστρεψαν εξοπλισμό, έβαψαν με σπρέι τους τοίχους, ενώ φώναζαν «σας είχαμε πει να μην απειλήσετε ξανά κόσμο».

Αργότερα σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η συλλογικότητα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προέβη στην επίθεση και δημοσίευσε βίντεο από την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα δικηγορικά γραφεία έχουν γίνει στόχοι του Ρουβίκωνα, όσα η συλλογικότητα θεωρεί ότι σχετίζονται με εισπρακτικές εταιρείες.

Εν τω μεταξύ, στέλεχος του Ρουβίκωνα σε ανάρτησή του στο Facebook εξαπολύει απειλές κατά των δικαστικών του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου που θα κρίνουν εντός της εβδομάδας την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας.

Γράφει για τον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη ότι «οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη, την ζωή τη δικιά μας και την ζωή την δικιά τους».

Σε περίπτωση που το αίτημα δεν κριθεί θετικά, το μέλος προχωρά σε απειλές: «Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν, όλα θα κοκκινίσουν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...