258
Ο κατηγορούμενος κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια | lamiareport.gr

Λαμία: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για δικηγόρο που κακοποιούσε τα εγγόνια του

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2018, 13:07
Ο κατηγορούμενος κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια
|lamiareport.gr

Λαμία: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για δικηγόρο που κακοποιούσε τα εγγόνια του

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2018, 13:07

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση κακοποίησης ενός κοριτσιού 7 ετών και ενός αγοριού 9 ετών από τον 69χρονο παππού τους συγκλονίζει τη Λαμία.

Οι Αρχές περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση που θα τεκμηριώσει και επιστημονικά τον βαθμό της κακοποίησης, αφού υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ο συνταξιούχος δικηγόρος είχε τη συνήθεια να κλειδώνει τις πόρτες και να ακούει δυνατά εκκλησιαστική μουσική, αναφέρει το lamiareport.gr

Πίσω από αυτές τις κλειστές πόρτες όμως συνέβαιναν ανατριχιαστικά πράγματα που φέρεται να είπε το μικρό κοριτσάκι στους ειδικούς επιστήμονες που μίλησαν μαζί του.

Η υπόθεση έγινε γνωστή χάρη σε μια εκπαιδευτικό που επισκέπτονταν για να υποστηρίξει μαθησιακά τα παιδάκια.

Αυτή κατήγγειλε ορισμένα περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψή της στην Εθνική Γραμμή Παιδικής Προστασίας 1107, αλλά και στον διευθυντή του σχολείου όπου πηγαίνει η μικρή. Η γραμμή αμέσως ειδοποίησε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λαμίας.

Σχεδόν ταυτόχρονα στο γραφείο του εισαγγελέα έφτασε ακόμη μία καταγγελία από την έρευνα που είχε διεξάγει ο διευθυντής του σχολείου με παιδοψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό.

Οι ενδείξεις συνέκλιναν στο ότι υπάρχει σοβαρό θέμα κακοποίησης του 7χρονου κοριτσιού.

Αμέσως συνελήφθη ο 69χρονος με εντολή του εισαγγελέα και πρόκειται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου μετά την προθεσμία που πήρε. Ο ίδιος βγαίνοντας από τα δικαστήρια είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι τίποτα αλήθεια και ότι όλοι γνωρίζουν την ιστορία του και ποιος είναι πραγματικά.

Προσωρινά τα δύο παιδιά φιλοξενούνται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας, έχοντας την υποστήριξη ειδικών.

Η μητέρα των παιδιών ζούσε με τον 69χρονο πατέρα της, ενώ ο πατέρας των δύο παιδιών, κατά δήλωσή του, είχε φύγει από το σπίτι γιατί δεν χωρούσαν όλοι μαζί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...