185
Το σήμα του Mega με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, που δυστυχώς θα δώσουν τη θέση τους στο «μαύρο» | MEGA

Ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου η «ώρα μηδέν» για το Mega [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2018, 17:05
Το σήμα του Mega με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, που δυστυχώς θα δώσουν τη θέση τους στο «μαύρο»
|MEGA

Ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου η «ώρα μηδέν» για το Mega [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2018, 17:05

Μετά την απόφαση του ΕΣΡ, ο ψηφιακός πάροχος ανακοινώνει την ημέρα και ώρα που θα πέσει το μαύρο στο MEGA.

Με ανακοίνωσή της, η DIGEA, ανακοινώνει την ημέρα που θα ρίξει μαύρο στο MEGA. Σύμφωνα με τον ψηφιακό πάροχο, εφόσον έχει λάβει την εντολή από το ΕΣΡ, θα προχωρήσει στην διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου 2018.

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από τον νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28 Οκτωβρίου του 2018».

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, πλέον, για τη λειτουργία τού «Μεγάλου καναλιού» οι εργαζόμενοί του βάζουν την τελευταία πινελιά στην 29χρονη πορεία του.

Με μια συρραφή αγαπημένων σκηνών από σειρές του MEGA, που δίνουν τον τόνο, περνούν το μήνυμα και τελικά προαναγγέλλουν το τέλος, έπειτα από 29 χρόνια ζωής.

Το βίντεο επιμελήθηκαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού που παρέμειναν στις επάλξεις, προσπαθώντας να τον κρατήσουν ζωντανό για περισσότερα από δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...