155
Εικόνα από τα επεισόδια των τελευταίων ημερών στο Δροσερό | YouTube

Ξάνθη: Σε αστυνομικό κλοιό το Δροσερό υπό τον φόβο βεντέτας μετά τη δολοφονία 45χρονου

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2023, 13:43
Εικόνα από τα επεισόδια των τελευταίων ημερών στο Δροσερό
|YouTube

Ξάνθη: Σε αστυνομικό κλοιό το Δροσερό υπό τον φόβο βεντέτας μετά τη δολοφονία 45χρονου

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2023, 13:43

Κάτοικοι από τον οικισμό του Δροσερού συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο Ξάνθης, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της προφυλάκισης των τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ και εξ επαφής δολοφονία ενός 45χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι κάτοικοι, φωνάζοντας συνθήματα κατά του 45χρονου δράστη και των τριών συνεργών του, δύο γιων του και του γαμπρού του, ζητούσαν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μπροστά στο δημαρχείο αναπτύχθηκαν άντρες των ΜΑΤ χωρίς ωστόσο να προκληθούν επεισόδια.

Αργότερα η συγκέντρωση διαλύθηκε, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις της Ξάνθης βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή για τον κίνδυνο ξεσπάσματος βεντέτας και νέων αντιποίνων για τη δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι, μέχρι στιγμής, ο απολογισμός της μεγάλη αναταραχής και των επεισοδίων που ξέσπασαν στον οικισμό του Δροσερού μετά τη δολοφονία και την ταφή του 45χρονου, είναι ένα καμένο σπίτι ολοσχερώς, ένα διώροφο σπίτι καμένο στο εσωτερικό του, δύο καμένα παραπήγματα και δυο καμένα αυτοκίνητα, όλα ιδιοκτησίας του 37χρονου δράστη και του αδελφού του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News