251
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Ξαφνική συνάντηση Γεραπετρίτη – Βελόπουλου στη Βουλή – Τι (είπαν ότι) συζήτησαν

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2021, 16:30
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Ξαφνική συνάντηση Γεραπετρίτη – Βελόπουλου στη Βουλή – Τι (είπαν ότι) συζήτησαν

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2021, 16:30

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βουλή: ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης επισκέφθηκε στο γραφείο του, στο κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Κυριάκο Βελόπουλο, δίνοντας έτσι σε πολλούς απ’ όσους τον είδαν, την ευκαιρία να προβούν σε διάφορες ερμηνείες σχετικά με το αντικείμενο της συνάντησης: από τον προβληματισμό της κυβέρνησης για την πορεία των εμβολιασμών, μέχρι την ανησυχία για την επιδημιολογική κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα (ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είναι ο κατ’ εξοχήν αντιεμβολιαστής, ενώ έχει ιδιαίτερη επιρροή στη Βόρεια Ελλάδα, όπου το 2019 το κόμμα του κατέγραψε σχεδόν διπλάσια ποσοστά από την πανελλαδική του επίδοση).

Ο κ. Γεραπετρίτης μετέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στο γραφείο του κ. Βελόπουλου και η συνάντησή τους, η οποία δεν είχε προαναγγελθεί, δεν διήρκεσε περισσότερο από ένα τέταρτο της ώρας.

Τι συζήτησαν; Σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, αντικείμενο της συζήτησης ήταν η… κόρη του κ. Βελόπουλου!

Οπως είπε ο κ. Γεραπετρίτης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ήθελε πληροφορίες, καθώς η θυγατέρα του θα πάει για μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο –και συγκεκριμένα στη LSE, όπου ο υπουργός Επικρατείας έχει διατελέσει καθηγητής.

Την ίδια απάντηση έδωσε και ο κ. Βελόπουλος.

Σύμφωνα με κύκλους της Ελληνικής Λύσης, ωστόσο, οι δύο άνδρες συζήτησαν σε χαλαρό πνεύμα και για τον εμβολιασμό.

Ο κ. Γεραπετρίτης ρώτησε τι γίνεται με τους εμβολιασμούς των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης, με τον κ. Βελόπουλο να απαντά: «Εγώ τους λέω ό,τι λέω και από το βήμα της Βουλής. Οσοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, να το κάνουν και όσοι δεν θέλουν, ας μην το κάνουν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...