210
(φωτ. αρχείου) | Intimenews/ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΑΙ

Κρήτη: Απόπειρα αυτοκτονίας 16χρονης μετά από εκβιασμό

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2018, 12:15
(φωτ. αρχείου)
|Intimenews/ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΑΙ

Κρήτη: Απόπειρα αυτοκτονίας 16χρονης μετά από εκβιασμό

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2018, 12:15

Μια περίπτωση απόπειρας αυτοκτονίας ανήλικης μετά από εκβιασμό από πρώην σύντροφό της ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι γονείς μίας 16χρονης στο Ηράκλειο κατήγγειλαν στην αστυνομία έναν 28χρονο που ζει στην Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρεται στην καταγγελία, η 16χρονη ερωτεύτηκε τον 28χρονο και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να τον βρει στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο η σχέση τους δεν πήγαινε καλά και διακοπτόταν συνεχώς.

Τα προβλήματα άρχισαν την τελευταία φορά που η κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, όπως τη μεταφέρει το cretapost.gr, ο 28χρονος άρχισε τότε να την απειλεί και να την εκβιάζει. Της έλεγε ακόμη πως αν δεν της δώσει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό τότε εκείνος θα δημοσιεύσει στο Facebook γυμνές φωτογραφίες της.

Αν και η 16χρονη την πρώτη φορά του έστειλε τα χρήματα, ωστόσο αυτός συνέχισε τους εκβιασμούς. Τότε, η κοπέλα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή της με χάπια.

Η κίνησή της έγινε αντιληπτή από τους γονείς της που την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η 16χρονη εξιστόρησε τότε στους γονείς της τι ακριβώς είχε συμβεί με αποτέλεσμα να πάνε στην αστυνομία και να καταγγείλουν το περιστατικό.

Οι αρχές του Ηρακλείου έχουν ήδη δώσει σήμα στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για τον 28χρονο και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...