322
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι Παναγιώτης Τσινάβος ανακοίνωσε το ισχυρό πλάνο προωθήσεων και επικοινωνίας της εταιρείας για το 2017 |

Κρι Κρι/ Σε τροχιά ανάπτυξης με νέα προϊόντα και νέες συνεργασίες

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2017, 18:37
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι Παναγιώτης Τσινάβος ανακοίνωσε το ισχυρό πλάνο προωθήσεων και επικοινωνίας της εταιρείας για το 2017
|

Κρι Κρι/ Σε τροχιά ανάπτυξης με νέα προϊόντα και νέες συνεργασίες

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2017, 18:37

Στα τέλη Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά το ετήσιο συνέδριο παγωτού της εταιρείας Κρι Κρι με καλεσμένους συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε αναλυτικά η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας η οποία επισφραγίστηκε με ένα 10% αύξησης πωλήσεων στα επώνυμα προϊόντα παγωτού Κρι Κρι για το 2016. Παράλληλα την περασμένη χρονιά σημειώθηκε αύξηση της διανομής με την προσθήκη 800 νέων σημείων στο δίκτυο ενώ υπήρξαν επιτυχημένα λανσαρίσματα νέων προϊόντων τα οποία συμμετείχαν στον συνολικό τζίρο με το διόλου ευκαταφρόνητο 11%. Η έντονη επικοινωνιακή υποστήριξη των νέων προϊόντων είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της αναγνωρισιμότητας τους συνεπικουρώντας στους στόχους και στα πλάνα της εταιρείας για ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία τα επόμενα χρόνια.

Καθοριστικός παράγοντας ήταν, μεταξύ άλλων, οι στρατηγικές συνεργασίες που συνεχίστηκαν για μια ακόμα χρονιά. Σε συνεργασία με την σοκολατοβιομηχανία ION δημιουργήθηκε το παγωτό Derby, εξέλιξη της ομώνυμης γκοφρέτας. Παράλληλα, ο κολοσσός που ακούει στο όνομα Disney και οι ήρωες της παιδικής ταινίας Frozen ενέπνευσαν την ανάπτυξη ενός παιδικού  παγωτού με φρέσκο γάλα. Επιπλέον, φυσική συνέπεια του επιτυχημένου λανσαρίσματος του γιαουρτιού super spoon δε θα μπορούσε παρά να ήταν η υιοθέτηση του και από τον χώρο του παγωτού. Έτσι η μυϊκή ενδυνάμωση της πρωτεΐνης και η ενέργεια των superfruits συνδυάζεται ιδανικά πλέον με την απόλαυση του παγωτού.

Τέλος, η Κρι Κρι ως μοναδική ελληνική εταιρεία παγωτού με πανελλαδική διανομή ανέπτυξε μία νέα σειρά εμπνευσμένη από την ελληνική οικογένεια και τις ελληνικές γεύσεις με μνήμες από τα γλυκά της μαμάς φροντίζοντας έτσι να φέρει στο σήμερα γλυκές αναμνήσεις από κλασικές γεύσεις όπως η πάστα φλώρα και η σοκολατόπιτα της μαμάς.

Στο συνέδριο πέρα από τα αποτελέσματα του 2016 και τις φιλοδοξίες της εταιρείας για το μέλλον, ανακοινώθηκε και το ισχυρό πλάνο προωθήσεων και επικοινωνίας, παρουσία  των συνεργατών, αντιπροσώπων και στελεχών  της Κρι Κρι από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, που έχουν συμβάλλει στην έως τώρα εξέλιξη της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...