261
Ο Σπέισι στο λονδρέζικο δικαστήριο, τον περασμένο Ιούλιο, κατασυγκινημένος στο άκουσμα της απόφασης: «Αθώος!» | REUTERS/Susannah Ireland

Κέβιν Σπέισι: «Το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα!»

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2023, 15:15
Ο Σπέισι στο λονδρέζικο δικαστήριο, τον περασμένο Ιούλιο, κατασυγκινημένος στο άκουσμα της απόφασης: «Αθώος!»
|REUTERS/Susannah Ireland

Κέβιν Σπέισι: «Το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα!»

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2023, 15:15

«Το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα!» Μεγάλη κουβέντα, και την είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι στον αμερικανό παρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον στο YouTube. Για την περίσταση, ο Σπέισι ντύθηκε Φρανκ Αντεργουντ, δηλαδή όπως ο εμβληματικός χαρακτήρας που υποδύθηκε στη σειρά «House of Cards».

Και ήταν αυτή ακριβώς η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που αναφέρθηκε από τον Σπέισι στη συνέντευξη με τρόπο υμνητικό: είπε ότι το «House of Cards» συνέβαλε στο να γίνει γνωστό το Netlfix σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πλατφόρμα έκοψε τον ηθοποιό όταν ξεκίνησαν τα νομικά προβλήματά του. «Τους έδωσα στυλ και αυτοί με γκρέμισαν», είπε.

Ο Κέβιν Σπέισι έπαιζε με το διφορούμενο και με την αμφιβολία καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξής του: ήταν αυτός ο ίδιος που μιλούσε, έγραψε η Corriere della Sera, ή μήπως οι σκέψεις του ήταν αυτές του Φρανκ Αντεργουντ; Οταν ο Κάρλσον τον ρώτησε (ή τον Σπέισι ή τον Αντεργουντ, τέλος πάντων) πότε θα επιστρέψει στη δουλειά, ο ηθοποιός έγινε πολύ αινιγματικός.

Απάντησε ως εξής: «Αυτό το βίντεο είναι η αρχή. Αυτή η συνέντευξη είναι ανάμειξη της σειράς και της πραγματικότητας».

Πριν από λίγους μήνες ο Κέβιν Σπέισι αθωώθηκε για σεξουαλική παρενόχληση τεσσάρων ανδρών και για κάμποσα σεξουαλικά αδικήματα. Μετά τον δικαστικό αγώνα ήρθαν τα δάκρυα χαράς και ανακούφισης.

Ο εφιάλτης για τον ηθοποιό είχε ξεκινήσει το 2017. Οταν ανακοινώθηκε από την έδρα η αθωότητά του, ο Σπέισι κοίταξε ολόγυρα στο δικαστήριο τους παρόντες, τους ενόρκους, τον κόσμο, έβαλε το χέρι του στην καρδιά του και είπε κατασυγκινημένος: «Ευχαριστώ». Υστερα έπεσε στις αγκάλες των δικηγόρων του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...