202
Στενεύει ο κλοιός για τον χρυσαυγίτη βουλευτή | ΙΝΤΙΜΕnews

Ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία στον Μπαρμπαρούση – Θρίλερ με τη σύλληψή του

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 14:19
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/6/2018, 17:55
Στενεύει ο κλοιός για τον χρυσαυγίτη βουλευτή
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία στον Μπαρμπαρούση – Θρίλερ με τη σύλληψή του

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 14:19
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/6/2018, 17:55

Κάνοντας χρήση των προβλέψεων του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, τα πρακτικά της σημερινής ομιλίας στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, με εντολή διενέργειας κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Παράλληλα εντολή για τη διενέργεια έρευνας δόθηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Σύμφωνα με όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός, από την προτροπή Μπαρμπαρούση προς τη στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων προκύπτει σωρεία ποινικών αδικημάτων – τον χαρακτηρισμό των οποίων, όπως επεσήμανε, θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας. Ανάμεσά τους, εκτίμησε, υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα, ενώ απαντώντας σε σχετική ερωτήτση, επιβεβαίωσε ότι σε περίπτωση κακουργήματος προβλέπεται ακόμη και σύλληψη του βουλευτή.

Για το θέμα της σύλληψής του ήταν σε εξέλιξη μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής ένα θρίλερ, καθώς πηγές του Μαξίμου ανέφεραν ότι ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έχει συλληφθεί χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο η ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη επίσης είναι η έρευνα για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας από τον διαγραφέντα πια βουλευτή κατόπιν σχετικής παραγγελίας του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...