387
Η 18χρονη Τζουλιέτ Λαμούρ ευτυχισμένη με την επιταγή εκατομμυρίων στα χέρια | facebook

Καναδάς: 18χρονη κέρδισε 36 εκατ. δολάρια την πρώτη φορά που πήρε λαχείο

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2023, 13:25
Η 18χρονη Τζουλιέτ Λαμούρ ευτυχισμένη με την επιταγή εκατομμυρίων στα χέρια
|facebook

Καναδάς: 18χρονη κέρδισε 36 εκατ. δολάρια την πρώτη φορά που πήρε λαχείο

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2023, 13:25

Κάτι παραπάνω από την γνωστή τύχη της πρωτάρας είχε μία νεαρή από τον Καναδά που από την μία μέρα στην άλλη έγινε εκατομμυριούχος.

Η 18χρονη Τζουλιέτ Λαμούρ, την πρώτη φορά που αγόρασε λαχείο, κέρδισε το τζακ ποτ στο λόττο και έγινε πλουσιότερη κατά 48 εκατ. καναδικά δολάρια (35,8 εκατ. δολάρια).

Όταν η νεαρή κατάλαβε ότι κέρδισε το τεράστιο αυτό ποσό απευθύνθηκε αμέσως σε έναν οικονομικό σύμβουλο, τον πατέρα της, γράφει το BBC.

Ενώ πολλοί έφηβοι θα σκέφτονταν να σκορπίσουν μέρος αυτών των χρημάτων σε κάθε είδους πολυτέλεια, η Λαμούρ σκοπεύει να κινηθεί με σύνεση.

Η φοιτήτρια Πανεπιστημίου θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να γίνει γιατρός. «Έκλαιγα, με δάκρυα χαρά φυσικά, όταν το κατάλαβα» δήλωσε την Παρασκευή στην Ontario Lottery and Gaming Corporation καθώς γιόρταζε τη νίκη της. «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέτυχα το τζακ ποτ με το πρώτο μου λαχείο!» πρόσθεσε.

Η Λαμούρ που ζει σε μια περιοχή του Οντάριο, δήλωσε ότι είχε ξεχάσει εντελώς το λαχείο μέχρι που άκουσε την είδηση ότι κάποιος από τη γενέτειρά της είχε κερδίσει στην κλήρωση της 7ης Ιανουαρίου.

Όταν πήγε να ελέγξει το δελτίο της μέσω μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, άρχισε να παίζει ένας ήχος και στην οθόνη αναβόσβησε η ένδειξη «Big Winner» (μεγάλος νικητής).

«Ενας συνάδελφός μου δεν με πίστευε», δήλωσε. «Φώναζε. Στην πραγματικότητα, όλοι φώναζαν ότι κέρδισα 48 εκατομμύρια δολάρια».

Το αφεντικό της τής είπε ότι μπορούσε να φύγει νωρίτερα από τη δουλειά, αλλά η μητέρα της επέμενε να μείνει και να τελειώσει τη βάρδιά της.

Τώρα, δηλώνει ότι θα επενδύσει «προσεκτικά» το μεγαλύτερο μέρος του τζακ ποτ με τη βοήθεια του πατέρα της. Σχεδιάζει να επενδύσει μέρος των χρημάτων για να εκπληρώσει το όνειρό της να γίνει γιατρός χωρίς να ανησυχεί για υποτροφίες ή δάνεια.

Θέλει να επιστρέψει στο βόρειο Οντάριο για να ασκήσει την ιατρική και να προσφέρει στην κοινότητά της. Αλλά, φυσικά, σκοπεύει επίσης να διασκεδάσει και λίγο με τα κέρδη.

«Μόλις τελειώσει το σχολείο, η οικογένειά μου και εγώ θα διαλέξουμε μια ήπειρο και θα αρχίσουμε να εξερευνούμε», είπε. «Θέλω να γνωρίσω διαφορετικές χώρες, να μελετήσω την ιστορία και τον πολιτισμό τους, να δοκιμάσω το φαγητό τους και να ακούσω τη γλώσσα τους».

«Τα χρήματα δεν σε καθορίζουν» τόνισε. «Η δουλειά που κάνεις είναι αυτή που θα σε καθορίσει». «Έμαθα ένα σημαντικό μάθημα σήμερα. Η ζωή του καθενός μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή», έγραψε στο Facebook.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...