383
Το χαμόγελο του πιτσιρικά με τη φανέλα της Σάντερλαντ έσβησε | Facebook

Καλό ταξίδι, Μπράντλεϊ

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2017, 22:09
Το χαμόγελο του πιτσιρικά με τη φανέλα της Σάντερλαντ έσβησε
|Facebook

Καλό ταξίδι, Μπράντλεϊ

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2017, 22:09

Η είδηση και αυτού του θανάτου συγκλονίζει.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως μετέδωσε το BBC, ο Μπράντλεϊ Λόουερι, o αγαπημένος φίλαθλος της Σάντερλαντ, έχασε τη μάχη με τη ζωή, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον 6χρονο ο οποίος έσπασε εκατομμύρια καρδιές με το χαμόγελο και τη μαχητικότητά του δίνοντας τεράστια μάχη απέναντι στο νευροβλάστωμα (ασθένεια κατά την οποία σχηματίζονται καρκινικά κύτταρα στον νευρικό ιστό των επινεφριδίων, του θώρακος, του λαιμού ή του νωτιαίου μυελού) και ενώ είχε συγκινήσει με το θάρρος και το χαμόγελό του τους Βρετανούς. Και ολόκληρο τον πλανήτη…

Ο μικρός Μπράντλεϊ ξεκίνησε να δίνει τον τεράστιο αγώνα του απέναντι στον καρκίνο σε ηλικία 18 μηνών. Σε πρώτη φάση κατάφερε να βγει νικητής, όμως τον Ιούλιο του 2016 προσβλήθηκε ξανά και τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά.

Από την Πέμπτη βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και γι’ αυτό, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, είχε συγκεντρωθεί όλη η οικογένειά του, για να βρεθεί δίπλα του στις τελευταίες στιγμές.

Ο Μπράντλεϊ είχε προλάβει να αποχαιρετήσει όλους τους φίλους του την προηγούμενη εβδομάδα, με ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο παρευρέθηκε και ο «κολλητός» του, ο διεθνής άγγλος επιθετικός, Τζερμέιν Ντεφόου, o οποίος αγωνίζεται για τη Σάντερλαντ, που τον αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο:

Την είδηση έκανε γνωστή στα social media η μητέρα του μικρού, με το εξής συγκινητικό μήνυμα:

 «Το γενναίο μου αγόρι είναι από σήμερα μαζί με τους Αγγέλους. Ηταν ο μικρός μας σούπερ – ήρωας, έδωσε το μεγαλύτερο αγώνα. Δεν υπάρχουν λόγια να σας περιγράψουμε πόσο σπασμένη είναι η καρδιά μας. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, αλλά και τα ευγενικά σας λόγια. Κοιμήσου βαθιά, μωρό μου, και πέτα ψηλά με τους Αγγέλους».

Ακόμα και η FIFA έκανε tweet γι’ αυτόν τον μαχητή της ζωής.

«Σήμερα, ο κόσμος του ποδοσφαίρου έχασε έναν από τους πιο γενναίους φιλάθλους. Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπράντλεϊ Λόουερι», ήταν το μήνυμα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

nintchdbpict000325102638

Η εθνική Αγγλίας, η Premier League, μεγάλοι και μικροί σύλλογοι του Νησιού, αλλά και ποδοσφαιριστές, δεν έκρυψαν τη λύπη τους στο άκουσμα της δυσάρεστης εξέλιξης.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν για τους φανς του αγγλικού ποδοσφαίρου η αγαπημένη μασκότ της Premier League, καθώς στο πρόσωπό του έβλεπαν μία παιδική ψυχή που αρνείτο να το βάλει κάτω και να παραδοθεί.

Καλό του ταξίδι…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...