185
Ο Ελμπα στην πρεμιέρα της ταινίας «Yardie», της πρώτης που σκηνοθέτησε | REUTERS/Henry Nicholls

Ηταν μόνο μια φήμη – Ο Ιντρις Ελμπα δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2018, 14:08
Ο Ελμπα στην πρεμιέρα της ταινίας «Yardie», της πρώτης που σκηνοθέτησε
|REUTERS/Henry Nicholls

Ηταν μόνο μια φήμη – Ο Ιντρις Ελμπα δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2018, 14:08

Ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στη σειρά ταινιών του εμβληματικού πράκτορα, ο ίδιος ο Ιντρις Ελμπα διαψεύδει τώρα τη φήμη.

Ο βρετανός ηθοποιός διευκρίνισε ότι δεν θα είναι αυτός που θα πρωταγωνιστήσει αντί του Ντάνιελ Κρεγκ που έχει δηλώσει ότι θα εγκαταλείψει τον ρόλο μετά από τέσσερις επιτυχημένες ταινίες συν μία στα σκαριά.

Ο Ελμπα, που θα ήταν ο πρώτος μαύρος για τον ρόλο που μετρά πάνω από μισό αιώνα, το έκανε με τον πιο απλό τρόπο όταν ρωτήθηκε σχετικά σε βρετανική εκπομπή. Απάντησε μόνο με ένα «όχι», γράφει ο Independent.

Η αλήθεια είναι ότι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν ο ίδιος ο Ελμπα που αναζωπύρωσε τις φήμες υπέρ του με ένα tweet με την γνωστή ατάκα του Μποντ.

Υπονοούμενα για μεγάλη αλλαγή άφησε και η παραγωγός της σειράς Μπάρμπα Μπρόκολι που είχε δηλώσει ότι «η πόρτα για έναν μαύρο Μποντ είναι ανοιχτή».

Εν τω μεταξύ, ο Ντάνι Μπόιλ που θα σκηνοθετούσε  την –ακόμη αγνώστου τίτλου- 25η ταινία αποχώρησε από το σχήμα, χωρίς να είναι γνωστό ποιος θα τον αντικαταστήσει. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί για τελευταία φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...