339
Το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν είναι στον δρόμο | EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

It’s a boy! Γεννήθηκε το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 16:16
Το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν είναι στον δρόμο
|EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

It’s a boy! Γεννήθηκε το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 16:16

To νέο της μέλος καλωσόρισε τη Δευτέρα η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Χάρι, εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ μπήκε σε διαδικασία τοκετού τα ξημερώματα. To αγοράκι, που έχει βάρος 3.310 γραμμάρια, γεννήθηκε στις 5.26 π.μ. (τοπική ώρα). Ωστόσο η ανακοίνωση έγινε μερικές ώρες αργότερα καθώς μαμά και παιδί έπρεπε να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ήταν παρών στον τοκετό, μίλησε στα ΜΜΕ το μεσημέρι της Δευτέρας από το παλάτι του Γουίνσδορ. Είπε ότι θα παρουσιάσει τον γιο του στα ΜΜΕ σε λίγες ημέρες –μια διαφοροποίηση από το σύνηθες πρωτόκολλο που θέλει τη λεχώνα και το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνουν την εμφάνισή τους λίγες ώρες μετά τα γεννητούρια (εδώ).

Η πρώτη εικόνα του πρίγκιπα Χάρι μετά τη γέννηση του γιου του (ReutersTV)

Τα γραφεία στοιχημάτων είχαν πάρει φωτιά σχετικά με το φύλο, αλλά και το όνομα του μωρού, καθώς σε αντίθεση με τον Γουίλιαμ (δεύτερο στη σειρά διαδοχής του θρόνου) και την Κέιτ Μίντλετον, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήταν πολύ πιο μυστικοπαθείς.

Ο μικρός της Μέγκαν και του Χάρι είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας. Είναι επίσης το τέταρτο εγγόνι του πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου –πρώτου στη σειρά διαδοχής του θρόνου– μετά τον Γεώργιο που γεννήθηκε το 2013, τη Σάρλοτ που γεννήθηκε το 2015 και τον Λούις που γεννήθηκε πέρυσι (και τα τρία παιδιά της Κέιτ και του Γουίλιαμ).

Με την είδηση του ερχομού του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας, ακολούθησαν σε πολλά μέρη της χώρας πανηγυρισμοί –οι πιο aficionados του θεσμού της μοναρχίας το έριξαν στο αλκοόλ φορώντας τα χρώματα της βρετανικής σημαίας.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 19 Μαΐου του 2018, σε μια ιστορική στιγμή για τη βρετανική μοναρχία, καθώς η Μαρκλ είναι διαζευγμένη και Αμερικανίδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...