307
Η Νικόλ Κίντμαν και ο Χιου Τζάκμαν | EPA/FRANCK ROBICHON

Κίντμαν: «Ο Χιου Τζάκμαν με βοήθησε να ξεπεράσω το διαζύγιο με τον Κρουζ»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 15:10
Η Νικόλ Κίντμαν και ο Χιου Τζάκμαν
|EPA/FRANCK ROBICHON

Κίντμαν: «Ο Χιου Τζάκμαν με βοήθησε να ξεπεράσω το διαζύγιο με τον Κρουζ»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 15:10

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε πρόσφατα για το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ και αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό για την επιτυχία του γάμου της με τον τραγουδιστή Κιθ Ερμπαν.

Η Κίντμαν χώρισε με τον Κρουζ το 2001 ύστερα από 10 χρόνια γάμου. Εχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 26χρονη Ιζαμπέλα που ζει στο Λονδίνο και τον 24χρονο Κόνορ που ζει στο Μαϊάμι.

Οπως αποκάλυψε η 51χρονη ηθοποιός, την περίοδο του διαζυγίου της με τον Τομ Κρουζ είχε στο πλευρό της τον Χιου Τζάκμαν και τη σύζυγό του, Ντέμπορα-Λι Φαρνές.

«Οταν βγήκε το διαζύγιο, ο Χιου και η Ντεμπ ήταν κομμάτι της θεραπείας μου», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Weekly Australian Women, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα. Και συνεχίζοντας για τον συμπατριώτη της ηθοποιό: «Ηταν ένας από τους καλύτερους φίλους μου κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Σε άλλη της συνέντευξη στο περιοδικό InStyle, η Κίντμαν μίλησε για κάτι πολύ πιο ευχάριστο, για τον γάμο της με τον Ερμπαν και τις συμβουλές που τους έδωσε ο ιερέας που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια.

«Το σπουδαιότερο πράγμα που μας είπε ο ιερέας στον γάμο μας, ήταν: “Πάντα να φιλιέστε για καλημέρα και για αντίο. Σας κρατά ενωμένους”» είπε η αυστραλή σταρ.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον Ερμπαν, τη 10χρονη Σάντι και την 8χρονη Φέιθ και την έμφαση που δίνει σε κάποιες θρησκευτικές αξίες για την ανατροφή τους.

«Πολλοί φίλοι μου με πειράζουν», αποκάλυψε η Κίντμαν. «Ετσι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Ο Κιθ έχει τις δικές του πεποιθήσεις, αλλά είναι κοντά στις δικές μου. Είχα μια γιαγιά πολύ πιστή Καθολική και εγώ ανατράφηκα δίνοντας βάση στην προσευχή, οπότε αυτό είχε ένα τεράστιο αντίκτυπο», δήλωσε.

Η Κίντμαν λοιπόν, είναι η ζωνταντή απόδειξη ότι η ζωή δεν τελειώνει ύστερα από ένα διαζύγιο. Ακόμη και όταν ο πρώην σύζυγός σου, λέγεται Τομ Κρουζ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...