• Κασσελάκης τώρα και στην Αργολίδα - καβάλα στ' άλογο

    Λίγα πράγματα πρέπει να μας εκπλήσουν πλέον με τον Στέφανο Κασσελάκη –σωστότερα: τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει πλέον με τον Στέφανο Κασσελάκη.

     

    Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, έχοντας αγκαλιά του τη σκυλίτσα του, τη Φάρλη, άρα δύσκολα μπορεί να κάνει κάτι που πραγματικά να σε αφήσει άφωνο.

     

    Την Κυριακή ανήρτησε στο Instagram, ενσταντανέ από την επίσκεψή του στο Δρέπανο Αργολίδας για την ετήσια «γιορτή μανταρινιού». Πέρα από το γεγονός ότι τραβάει σε όλα αυτά και τον Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος, μέσα σε λίγους μήνες, από το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη έχει βρεθεί να δοκιμάζει μανταρίνια στην αργολική ύπαιθρο, ο κ. Κασσελάκης δεν έχασε την ευκαιρία: αυτή τη φορά άφησε τα τρακτέρ της αγροτιάς και καβάλησε ένα άλογο, τη Σελήνη.

     

    Φυσικά φρόντισε και να φωτογραφηθεί με αυτό και να εντάξει την πόζα στη σχετική ανθολογία εικόνων από την επαφή του με το Δρέπανο και τα μανταρίνια του.

    Θα μπορούσε όλα αυτά να είναι και μια πρόβα. Πρόβα, ας πούμε, για το πώς θα πάει στον γάμο του με τον Τάιλερ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Διότι, σύμφωνα με την Espresso, ο γάμος των δύο –ο ελληνικός γάμος, διότι έχουν ήδη παντρευτεί στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ– θα γίνει στις 28 Αυγούστου στα Χανιά, στο χωριό Σκινές, τόπο καταγωγής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, και όλο αυτό το βουκολικό επιτρέπει μια άφιξη του γαμπρού καβάλα στ’ άλογο.

  • Επανεμφάνιση Πάνου Καμμένου με αινιγματική ανάρτηση

    Μένουμε στον χώρο του πολιτικού Instagram, για να εντοπίσουμε μια πραγματική έκπληξη: είναι ο Πάνος Καμμένος, κάποτε συγκυβερνήτης της χώρας μας, υπουργός Αμυνας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και πρόεδρος των αλήστου μνήμης Ανεξ. Ελλ., ο οποίος εδώ και χρόνια ιδιωτεύει.

     

    Ανανεωμένος, μοδάτος και φυσικά αδυνατισμένος –από τότε που (μαζί με την εξουσία) έχασε τα πάρα πολλά κιλά που κουβαλούσε–, ο άλλοτε εν όπλοις αδελφός του Αλέξη Τσίπρα επανήλθε στο προσκήνιο των social media, με μια στιλιζαρισμένη αλλά και αινιγματική ανάρτηση: ποζάρισε με τη σύζυγό του, Ελένη Τζούλη, γράφοντας (με λατινικούς χαρακτήρες): «Οχι ίσως ναι…»

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Panos Kammenos (@kammenos.panos)

    Μιλάς με γρίφους, γέροντα…

  • Ο Κοντονής μετά το mea culpa του Τσίπρα για τη Novartis: Επαθα σκοτοδίνη όταν είδα τον φάκελο με τα 10 ονόματα πολιτικών

    Στα πιο σοβαρά τώρα και σε έναν από τους πολιτικούς «άθλους» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την σκευωρία της Novartis και πώς στήθηκε για να στοχοποιηθούν 10 πολιτικοί αντίπαλοι της τότε κυβέρνησης.

     

    Αφού ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι έγιναν «ατυχείς χειρισμοί» στην υπόθεση, βγήκε, το πρωί της Δευτέρας στο Open, ο Σταύρος Κοντονής, υπουργός Δικαιοσύνης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο επίμαχο διάστημα –αλλά μετέπειτα αποσυνάγωγος στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή έλεγε κάποιες πικρές αλήθειες– και αποκάλυψε πως έπαθε «σκοτοδίνη» όταν είδε ότι στον φάκελο της υπόθεσης Novartis διώκονται 10 πολιτικά πρόσωπα.

     

    Ο κ. Κοντονής είπε ότι μόλις διαβιβάστηκε ο φάκελος στο γραφείο του και είδε τα ονόματα των πολιτικών προσώπων που βρίσκονται σε αυτόν, προκειμένου να τον διαβιβάσει στη Βουλή, είδε «ανθρώπους που εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαν να είχαν καμία ευθύνη».

     

    Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως εκείνη την ημέρα συναντήθηκε και με τον κ. Τσίπρα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και στάθηκε σε τρία σημεία:

     

    α) Στην επίσκεψη του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, γεγονός για το οποίο ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα.

     

    β) Στη δήλωση του τότε αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος δήλωσε ότι γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες. Μάλιστα πρόσθεσε πως «δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα το έλεγε μέλος της κυβέρνησης. Είχα έντονο διάβημα: “τι είναι αυτά που ακούμε”».

     

    γ) Στο ότι έμεινε άναυδος με στοιχεία από τις καταθέσεις όπως αυτή προστατευόμενου μάρτυρα, «ο οποίος ανέφερε “είδα τον τάδε να μπαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου με μια τροχήλατη βαλίτσα και πιθανόν στη βαλίτσα να ήταν λεφτά”, αυτό ήταν ακατανόητο».

     

    Ο ίδιος δε κατήγγειλε ότι είχε στηθεί «παραϋπουργείο Δικαιοσύνης στο Μέγαρο Μαξίμου»! Μιλάμε για πολύ δημοκρατικά πράγματα επί Τσίπρα, δηλαδή…

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]




text
  • Πανάξιος ο ΠΑΟΚ!


    19 Μαΐου 2024, 22:06