• Ο Σκανδαλίδης απαντάει στον Τσίπρα μέσω Tik Tok: «Ασε ρε φίλε, ήσυχο τον Ανδρέα, τι σχέση έχεις;»

    Το ότι ο Αλέξης Τσίπρας πάσχει από ένα πολιτικό folie de grandeur και ονειρεύεται ότι είναι ένας καινούργιος Ανδρέας Παπανδρέου είναι λίγο πολύ γνωστό —και να ήθελε να το κρύψει, δεν γίνεται, παλαιότερα έκανε και μαθήματα πώς να μιλάει σαν τον ιδρυτή  ΠΑΣΟΚ (βέβαια αυτός ήξερε αγγλικά και άλλες ξένες γλώσσες, αλλά ας το προσπεράσουμε).

     

    Τέλος πάντων, ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται ότι είναι ο σύγχρονος Ανδρέας και τον βοηθάει και το γεγονός ότι 30 χρόνια μετά η μοίρα το έφερε ένας νυν Πρωθυπουργός με επώνυμο Μητσοτάκης να κοντράρεται με έναν πρώην Πρωθυπουργό (μόνο το 1993 ο Ανδρέας Παπανδρέου το είχε κάνει).

     

    Αυτή όμως η εμμονή του κ. Τσίπρα στον Ανδρέα παράγινε. Και προκάλεσε την αντίδραση ενός από τους λίγους που έχουν το προνόμιο να λένε ότι πραγματικά ήξεραν και συμπορεύτηκαν με τον ηγέτη της πραγματικής «Αλλαγής», του Κώστα Σκανδαλίδη.

     

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Α΄Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, παρά τα 70 του χρόνια, έστειλε ένα μήνυμα μέσω του Tik Tok στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: ο κ. Σκανδαλίδης εμφανίζεται να παρακολουθεί από το γραφείο του βίντεο μιας πρόσφατης ομιλίας του κ. Τσίπρα, να σταματά στο σημείο με την αναφορά στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και να σχολιάζει απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «άσε ρε φίλε, ήσυχο τον Ανδρέα, τι σχέση έχεις;».

    @skandalidisΤι σχέση έχεις…

    ♬ πρωτότυπος ήχος – Κώστας Σκανδαλίδης

    Αφορμή για το σχόλιο του κ. Σκανδαλίδη ήταν, όπως λένε οι γνωρίζοντες, το ότι ο κ. Τσίπρας μιλώντας πρόσφατα σε προεκλογική εκδήλωση του κόμματός του στην Πάτρα διερωτήθηκε πώς μπορεί να συνεργαστεί το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη ΝΔ.

     

    Διότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να έχει επιλεκτική μνήμη, αλλά ο κ. Σκανδαλίδης σίγουρα δεν ξεχνάει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ —ο Συνασπισμός, του οποίου μετεξέλιξη είναι το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης— μια χαρά συνεργάστηκε με τη ΝΔ του πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού.

     

     

  • Ο Τσίπρας ήπιε τις μπίρες του στην Κεφαλονιά

    Μένουμε στον Αλέξη Τσίπρα και πιάνουμε μια άλλη εμμονή του: να δείχνει ότι είναι «ο θείος που θα κάτσει με τη νεολαία».

     

    Πήγε λοιπόν στην Κεφαλονιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προτού αρχίσει τις περιοδείες και τα συνθήματα, πήγε σε ένα μπαρ στη Σάμη και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να απολαμβάνει την μπίρα του και να γελάει με τους συριζαίους θαμώνες του καταστήματος.

    Κανείς δεν ξέρει πόσο ενέπνευσε αυτή η βραδιά της Μ. Τετάρτης στη Σάμη τον πάντα εγκρατή πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια πάντως είναι ότι την επομένη βρέθηκε να μιλά και με αποσπάσματα της Αγίας Γραφής.

  • Ο Μεϊμαράκης έστειλε ξανά την κάρτα με το εμβληματικό μουστάκι

    Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το έχει κάτι σαν τάμα – και η παρούσα στήλη, τρόπον τινά, το ίδιο: είναι η πασχαλινή του κάρτα, με το εμβληματικό μουστάκι, μια συνήθεια που έγινε λατρεία ιδίως από τότε που έχασε τη μάχη για την αρχηγία της ΝΔ και αποσύρθηκε διακριτικά αλλά ενεργά στην Ευρωβουλή.

     

    Ιδού λοιπόν, οι ευχές του «Βαγγέλα»:




text
  • Προς ανανέωση της θητείας Σακελλαροπούλου. Μία σωστή απόφαση


    9 Μαΐου 2024, 08:22