319
Επιθυμεί να στρέψει την προσοχή των πολιτών σε «ορισμένα προβλήματα» - εκείνοι, κοιτούν τα κάλλη της | sobchakprotivvseh.ru

Η Ρωσίδα «Πάρις Χίλτον» ανακοίνωσε ότι θα κατέβει και στις βουλευτικές εκλογές του 2021

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2018, 21:30
Επιθυμεί να στρέψει την προσοχή των πολιτών σε «ορισμένα προβλήματα» - εκείνοι, κοιτούν τα κάλλη της
|sobchakprotivvseh.ru

Η Ρωσίδα «Πάρις Χίλτον» ανακοίνωσε ότι θα κατέβει και στις βουλευτικές εκλογές του 2021

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2018, 21:30

Η γνωστή ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια και υποψήφια για τη ρωσική προεδρία στις επικείμενες προεδρικές εκλογές της 18ης Μαρτίου, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του 2021 και ότι θα αξιοποιήσει τις προεδρικές εκλογές για να στρέψει την προσοχή του κόσμου σε «ορισμένα προβλήματα».

Αναφερόμενη στις βουλευτικές εκλογές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν έπειτα από τρία χρόνια, ανέπτυξε τη στρατηγική την οποία θα ακολουθήσει λέγοντας τα εξής: «Τα τρία χρόνια είναι μια καλή χρονική προθεσμία. Νομίζω ότι αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για τις εκλογές στη Ρωσική Δούμα. Αυτή είναι η χώρα, και για να επικεντρώσεις την προσοχή του κόσμου σε ορισμένα προβλήματα, πρέπει αρχικά να συμμετάσχεις στην προεδρική προεκλογική εκστρατεία, ώστε να νικήσεις μετά στις βουλευτικές εκλογές».

Η Ξένια Σόμπτσακ δήλωσε επίσης ότι έχει «μεγάλα σχέδια για την πολιτική». Όπως είπε η ίδια, κατά την διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής εκστρατείας προτίθεται να αναπτύξει τις θέσεις της σε εκατομμύρια ανθρώπους, επειδή η προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές είναι «η μοναδική νόμιμη δυνατότητα που έχει κανείς στην Ρωσία για να έχει πρόσβαση στα δημόσια μέσα ενημέρωσης». Η Σόμπτσακ θεωρεί επίσης ότι την παρούσα στιγμή οι Ρώσοι συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι «ζουν σ ένα λαθεμένο σύστημα» καθώς δεν έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση την οποία αν είχαν θα ήθελαν αλλαγές.

«Στόχος μου είναι οι εκλογές για τη Δούμα. Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός κόμματος, ώστε σ’ αυτές τις εκλογές να μπορούν να με ακούσουν εκατομμύρια συμπολίτες μου», δήλωσε η Σόμπτσακ, επισημαίνοντας ότι στην Ρωσία είναι ανάγκη να επιλυθούν τα υπάρχοντα προβλήματα.

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2017 η Σόμπτσακ, μιλώντας στο κανάλι «Ντοζντ», είχε δηλώσει ότι μετά τις προεδρικές εκλογές προτίθεται να δημιουργήσει ένα δεξιό κόμμα. Ο ρόλος της, όπως είπε, είναι ο ρόλος ενός ανθρώπου ο οποίος αφού έδειξε το αποτέλεσμα που είχε το σύνθημα «εναντίον όλων» μπορεί έπειτα από αυτό να δημιουργήσει ένα μεγάλο κίνημα, «ένα κόμμα το οποίο θα μπορεί στη συνέχεια να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές για τη ρωσική Δούμα».