443
| Reuters / CreativeProtagon

Η Μελάνια Τραμπ πουλάει κολιέ $245 για την Ημέρα της Μητέρας

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2024, 22:45
|Reuters / CreativeProtagon

Η Μελάνια Τραμπ πουλάει κολιέ $245 για την Ημέρα της Μητέρας

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2024, 22:45

Η Μελάνια Τραμπ πιστεύει ότι ξέρει το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στη μαμά σας για την Ημέρα της Μητέρας. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δημιούργησε ένα κολιέ που ονομάζεται «Her Love & Gratitude» (Η Αγάπη της και η Ευγνωμοσύνη), το οποίο, όπως λέει, έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει και να τιμήσει «όλες τις μητέρες» στις 12 Μαΐου, ημέρα της γιορτής τους στις ΗΠΑ.

Το κολιέ, που, όπως γράφουν οι Times, είναι κατασκευασμένο από χρυσό, διαθέτει πέταλα σε σχήμα καρδιάς και μπορεί να χαραχτεί με ονόματα, αρχικά ή σημαντικές ημερομηνίες. Κοστίζει 245 δολάρια και πωλείται από τον ιστότοπο της Μελάνια.

«Το να είσαι μητέρα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ρόλους στη ζωή» είπε η ίδια. «Για αυτή τη γιορτή της μητέρας σχεδίασα το κολιέ Her Love & Gratitude, για να εκφράσω την τεράστια ευγνωμοσύνη μας προς αυτές και να τιμήσω όλες τις μητέρες».

Η Μελάνια Τραμπ είναι σε μεγάλο βαθμό απούσα από την τρίτη προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της, ενόψει των προεδρικών εκλογών, κάνοντας μόνο σύντομες εμφανίσεις σε εκδηλώσεις, κυρίως στο Μαρ-α-Λάγκο, το σπίτι τους στη Φλόριντα.

Το κολιέ που δημιούργησε η Μελάνια Τραμπ, κατασκευασμένο από χρυσό και με πέταλα σε σχήμα καρδιάς

Αποφάσισε επίσης να μην παραστεί στις πρώτες ημέρες της ποινικής δίκης του συζύγου της στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία πλαστογράφησης επαγγελματικών αρχείων προκειμένου να κρύψει τις πληρωμές για την εξαγορά της σιωπής μιας πορνοστάρ. Η σύντομη σχέση του Τραμπ με την ηθοποιό Στόρμι Ντάνιελς φέρεται να έλαβε χώρα το 2006, ένα έτος μετά τον γάμο του με τη Μελάνια, την τρίτη σύζυγό του.

Η πώληση του κολιέ μπορεί, ωστόσο, όπως γράφουν οι Times, να βοηθήσει τον σύζυγό της και πιθανότατα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα προστεθούν στα δικαστικά έξοδα του Τραμπ για την υπόθεση στη Νέα Υόρκη, τρεις άλλες ποινικές δίκες και πολλές αστικές υποθέσεις που αντιμετωπίζει ο ίδιος. Μόνο οι αμοιβές των δικηγόρων του ανέρχονται πλέον σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Η Μελάνια Τραμπ άρχισε να διαφημίζει το κολιέ μία ημέρα αφότου η ομοσπονδιακή εκλογική επιτροπή ανέφερε ότι η Save America, που υποστηρίζει τον Τραμπ, είχε ξοδέψει 3,7 εκατ. δολάρια σε νομικά έξοδα τον Μάρτιο, ποσό που ισοδυναμεί με σχεδόν τα τρία τέταρτα των χρημάτων που έχει συγκεντρώσει από δωρεές.

Ο Τραμπ, πρόεδρος των ΗΠΑ μεταξύ 2017-2021, ξόδεψε μόνο 3,7 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία τον περασμένο μήνα, έναντι 29,2 εκατ. δολαρίων που κόστισε η εκστρατεία επανεκλογής τού εν ενεργεία προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Νωρίτερα φέτος ο Τραμπ λάνσαρε τη δική του επωνυμία αθλητικών παπουτσιών, τα οποία πωλούνται προς 399 δολάρια το ζευγάρι. Εχει επίσης αρχίσει να πουλάει Βίβλους με την επωνυμία του, που διατίθενται προς 60 δολάρια η καθεμία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...