254
|

Η Κορίνα Σουμάχερ έκανε δήλωση για τον σύζυγό της

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 12:51

Η Κορίνα Σουμάχερ έκανε δήλωση για τον σύζυγό της

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 12:51

Καμιά φορά οι συμπτώσεις δεν είναι πάντα συμπτώσεις. Αυτό ελπίζουν οι εκατομμύρια θαυμαστές του θρύλου της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος εδώ και πέντε χρόνια βρίσκεται απομονωμένος και βουβός ακολουθώντας μια πανάκριβη θεραπευτική αγωγή στην προσπάθειά του να επανέλθει μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε υποστεί κάνοντας σκι στις Αλπεις. Δύο εβδομάδες αφότου πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Σούμι δεν είναι πια καθηλωμένος και διασωληνωμένος, ήρθε η ώρα της συζύγου του, Κορίνα, να κάνει μια δήλωση.

Βέβαια, η δήλωση της πιστής συντρόφου του Σουμάχερ (η οποία έχει επιβάλει καθεστώς πλήρους μυστικότητας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του) θα μπορούσε απλώς να καταγραφεί ως μια τοποθέτηση με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της – ο σπουδαίος Γερμανός κλείνει αύριο, 3 Ιανουαρίου, τα 50 του χρόνια. Είναι αυτή η δήλωση μια απόδειξη ότι ο Σουμάχερ τουλάχιστον ζει.

Η σύζυγος του δεν έδωσε πληροφορίες για την κατάστασή του, αλλά διαβεβαίωσε όλο τον κόσμο πως κάνει το παν για να βοηθήσει τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της F1

«Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίχαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε.

Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίχαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα.

Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019», ανέφερε η Κορίνα Σουμάχερ στο Facebook.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...