345
Η Νάιτλι στο «Laggies» το 2014. Μέχρι να συνηθίσει τη διασημότητα πέρασε πολλά | PalmStar Media

Η Κίρα Νάιτλι είχε καταρρεύσει – «έκανα υπνοθεραπεία για να αντέξω»

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2018, 14:29
Η Νάιτλι στο «Laggies» το 2014. Μέχρι να συνηθίσει τη διασημότητα πέρασε πολλά
|PalmStar Media

Η Κίρα Νάιτλι είχε καταρρεύσει – «έκανα υπνοθεραπεία για να αντέξω»

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2018, 14:29

Πώς διαχειρίζεσαι τη διασημότητα σε νεαρή ηλικία; Η Κίρα Νάιτλι, μια από τις πιο εμπορικές, όμορφες και διάσημες ηθοποιούς των τελευταίων 15 ετών, παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να τη διαχειριστεί. Είχε καταρρεύσει ψυχολογικά και οδηγήθηκε σε δύσβατα μονοπάτια του μυαλού της.

Η 33χρονη σήμερα λονδρέζα ηθοποιός δήλωσε ότι αναγκάστηκε να ακολουθήσει ψυχοθεραπεία και να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για έναν χρόνο, ενώ εξαιτίας της παρουσίας των παπαράτσι έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της για τρεις μήνες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στα βραβεία του The Hollywood Reporter είπε ότι η κριτική που δέχτηκε για την υποκριτική της σε μικρή ηλικία της έδωσε την αίσθηση ότι ήταν «άχρηστη».

Ηταν μόλις 17 χρόνων όταν δέχτηκε τις κακές κριτικές για την ταινία «Καν’ το όπως ο Μπέκαμ» (2002) και όπως λέει: «Μόνο όταν κοιτάζω πίσω, καταλαβαίνω πόσο πραγματικά με επηρέασαν, γιατί δεν είχα πολύ αυτοπεποίθηση».

Στο «Κάν’ το όπως ο Μπέκαμ» (2002)

Ακολούθησαν οι «Πειρατές της Καραϊβικής» που εκτόξευσαν την δημοφιλία της ηθοποιού, όμως στα 22 της χρόνια δεν άντεξε και «έσπασε» ψυχολογικά, καθώς διαγνώστηκε με μετατραυματική διαταραχή άγχους. «Μπήκα βαθιά σε θεραπεία», είπε η Κίρα Νάιτλι.

Με τον Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής» το 2003, σε ηλικία 18 ετών

Πριν παραβρεθεί στα βραβεία Bafta για τον ρόλο της στην ταινία «Εξιλέωση» το 2007, όπου ήταν υποψήφια για τον πρώτο γυναικείο ρόλο, έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της για τρεις μήνες.

Στην «Εξιλέωση» (2007)

«Στην πραγματικότητα έκανα υπνοθεραπεία για να μπορέσω να σταθώ στο κόκκινο χαλί των Bafta και να μην πάθω κρίση πανικού», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι σε όλη αυτήν την περιπέτεια είχε τη στήριξη της οικογένειας της.

Η Νάιτλι στο «The Imitation Game», υποψήφια για Οσκαρ β γυναικείου ρόλου

Η Νάιτλι έχει αποσπάσει δύο υποψηφιότητες για Οσκαρ στην καριέρα της ως τώρα, για το «Pride & Prejudice» (2005) σε ηλικία μόλις 20 ετών, καθώς για το «The Imitation Game» (2014).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...