303
Η Αντζελίνα Τζολί (αριστερά) σε μια από τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για την αξέχαστη Μαρία Κάλλας. | wikipedia / imdb

Η Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2023, 20:05
Η Αντζελίνα Τζολί (αριστερά) σε μια από τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για την αξέχαστη Μαρία Κάλλας.
|wikipedia / imdb

Η Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2023, 20:05

Στις νέες φωτογραφίες από την ταινία «Μαρία» του Πάμπλο Λορέν, η Αντζελίνα Τζολί εμφανίζεται να ερμηνεύει τον ρόλο της ελληνίδας σοπράνο Μαρία Κάλλας. Η ταινία παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες της, τη δεκαετία του 1970 στο Παρίσι, και τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατό της, όταν η Κάλλας ήταν μόλις 53 ετών.

Δύο φωτογραφίες από την ταινία δόθηκαν στη δημοσιότητα. Στη μία η Τζολί φοράει ένα φαρδύ λευκό πουλόβερ και μεγάλα γυαλιά και κρατάει το πρόσωπό της με τα χέρια της. Στην άλλη είναι βαμμένη και φοράει ένα πλατύ καπέλο και σκουλαρίκια με μαργαριτάρια.

Η Αντζελίνα Τζολί ως τραγική σοπράνο Μαρία Κάλλας

Τα σχέδια για τα κοστούμια της ηθοποιού στην ταινία έχουν βασιστεί στα πραγματικά ρούχα που φορούσε η Κάλλας, ενώ η παραγωγή συμβουλεύτηκε ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων (όπως η PETA) για τη χρήση γούνας. Η τελική απόφασή τους ήταν να μη χρησιμοποιήσουν καινούργιες γούνες ή άλλα ρούχα από δέρμα ζώων.

Ο χιλιανός σκηνοθέτης Πάμπλο Λορέν είναι βετεράνος στις βιογραφίες. Σκηνοθέτησε την ταινία «Jackie» του 2016, για την Τζάκι Κένεντι, και την ταινία «Spencer», του 2021, για την πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα. Ο ίδιος, σύμφωνα με την Telegraph, είπε για τη νέα ταινία του: «Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκίνησε η παραγωγή της ταινίας, η οποία ελπίζω ότι θα φέρει την εκπληκτική ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στους θεατές σε όλον τον κόσμο. Ολα αυτά χάρη στο υπέροχο σενάριο του Στιβ Νάιτ, τη δουλειά όλου του συνεργείου και ιδιαίτερα χάρη στην εξαιρετική δουλειά και προετοιμασία της Αντζελίνα Τζολί».

Το σενάριο είχε ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσει η απεργία των συγγραφέων στην Αμερική. Δίπλα στην Τζολί πρωταγωνιστούν επίσης ο Κόντι Σμιτ-ΜακΦι και η Βαλέρια Γκολίνο. Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν στο Παρίσι, στην Αθήνα, στη Βουδαπέστη και στο Μιλάνο μέσα στις επόμενες οκτώ εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...