241
Στο καθιστικό δεσπόζει η φωτογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι, ο οποίος λάτρευε το Λονδίνο | Berkshire Hathaway HomeServices Kay & Co / Twitter

Η αδελφή του Φρέντι Μέρκιουρι πουλά το σπίτι της για 5 εκατ. ευρώ

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2019, 18:56
Στο καθιστικό δεσπόζει η φωτογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι, ο οποίος λάτρευε το Λονδίνο
|Berkshire Hathaway HomeServices Kay & Co / Twitter

Η αδελφή του Φρέντι Μέρκιουρι πουλά το σπίτι της για 5 εκατ. ευρώ

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2019, 18:56

Ενα σπίτι σε… τιμή ευκαιρίας: η μικρότερη αδελφή του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι, η Κασμίρα Μπουλσάρα, αναζητά αγοραστή για το εντυπωσιακό σπίτι τους που έχει απεριόριστη θέα στο Hyde Park του Λονδίνου και ζητάει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Η αδελφή του Φρέντι Μέρκιουρι, Κασμίρα Μπουλσάρα (Facebook)

Το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει να βρει τον αγοραστή, τονίζει ότι πρόκειται για ένα σπίτι με εντυπωσιακή θέα που δεν εμποδίζεται από τίποτα. Οποτε έχει ήλιο το Λονδίνο, σίγουρα θα κάνει μία γενναιόδωρη βόλτα στο διαμέρισμα της αδελφής του frontman των Queen.

Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η Μπουλσάρα αγόρασε το σπίτι το 2005. «Ο Φρέντι πάντα θεωρούσε το Λονδίνο ως σπίτι του, αν και είχε περιουσία σε διάφορα μέρη του κόσμου. Οπως ο αδελφός μου, έτσι και εγώ, άρχισα να αγαπώ το Λονδίνο. Αν και βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο, η περιοχή είναι πολύ ήσυχη από την πλευρά των κήπων του Hyde Park» σχολιάζει η ιδιοκτήτρια.

Το σπίτι διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες και τρεις τουαλέτες, είναι τετραώροφο και διαθέτει αίθουσα υποδοχής, τραπεζαρία, κουζίνα και σοφίτα. Η 67χρονη Μπουλσάρα είχε έξι χρόνια διαφορά από τον διάσημο αδελφό της, ο οποίος πέθανε το 1991. Το πραγματικό όνομα του σούπερ σταρ της μουσικής ήταν Φαρόκ Μπουλσάρα και γεννήθηκε, όπως άλλωστε και η μικρότερη αδελφή του, στην Τανζανία. Στο καθιστικό δεσπόζει μία μεγάλων διαστάσεων ασπρόμαυρη φωτογραφία του, που τον έχει απαθανατίσει στην αρχή της εντυπωσιακής καριέρας του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...