226
Η 33χρονη Lady Gaga, κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα | Reuters

H Lady Gaga δωρίζει χρήματα στα σχολεία που αιματοκυλίστηκαν

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2019, 19:05
Η 33χρονη Lady Gaga, κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα
|Reuters

H Lady Gaga δωρίζει χρήματα στα σχολεία που αιματοκυλίστηκαν

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2019, 19:05

Στο μέλλον της Αμερικής και στα παιδιά θέλησε να εστιάσει η Lady Gaga μετά τις πρόσφατες μαζικές επιθέσεις που οδήγησαν σε μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας, το Ντέιτον του Οχάιο και το Γκιλρόι της Καλιφόρνιας.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω facebook πως θα χρηματοδοτήσει πλήρως 162 τάξεις σε σχολεία των περιοχών αυτών, μέσω του ειδικού προγράμματος Donors Choose, που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ.

«Η καρδιά μου είναι με αυτούς που μας τους στέρησαν  τόσο σύντομα και με τις οικογένειες, τους αγαπημένους τους και τις τοπικές κοινωνίες που έμειναν πίσω να θρηνούν. Όλοι έχουμε δικαίωμα σε νόμους που θα μας κάνουν ασφαλείς στις κοινωνίες μας. Αυτή τη στιγμή θέλω να διοχετεύσω την σύγχυση, την οργή και τον θυμό μου σε ελπίδα. Ελπίδα ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και για τους εαυτούς μας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, η δημοφιλής καλλιτέχνις, μέσω του ιδρύματός της «Born This Way», θα χρηματοδοτήσει πλήρως 125 τάξεις στο Ελ Πάσο, 23 στο Γκιλρόι και 14 στο Ντέιτον.

Οι ΗΠΑ είναι ακόμη βυθισμένες στο πένθος μετά τις αιματηρές επιθέσεις των δύο μακελάρηδων σε Τέξας και Οχάιο, πριν δέκα ημέρες.

Στους 22 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην ένοπλη επίθεση 21χρονου σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Ελ Πάσο του Τέξας, ενώ εννέα είναι οι νεκροί της άλλης επίθεσης – με σαφές ρατσιστικό κίνητρο – στο Ντέιτον του Οχάιο.