255
|

Γλυφάδα: Πολίτες έπιασαν διαρρήκτη που είχε συλληφθεί 102 φορές!

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2021, 10:34

Γλυφάδα: Πολίτες έπιασαν διαρρήκτη που είχε συλληφθεί 102 φορές!

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2021, 10:34

Μπροστά σε μία σοκαριστική διαπίστωση βρέθηκαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατά την ταυτοποίηση διαρρήκτη, τον οποίο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν πολίτες στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, ο 42χρονος κακοποιός είχε συλληφθεί 102 (!) φορές για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση συμμορίας.

Ο 42χρονος, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του (άλλοι δύο που επέβαιναν σε ΙΧ, είχαν τον ρόλο τσιλιαδόρου), εισέβαλε τη Δευτέρα  11 Μαΐου, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Τεμπών στη Γλυφάδα. Φεύγοντας όμως με τη «λεία» του από το διαμέρισμα, έγινε αντιληπτός από συγγενή του ιδιοκτήτη που άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Γείτονες κυνήγησαν τους δύο διαρρήκτες και τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 42χρονο (ο συνεργός του πρόλαβε να φύγει με το αυτοκίνητο των τσιλιαδόρων).

«Ήταν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας όταν κλείνοντας την επιχείρηση μου άκουσα φωνές και φασαρία μεγάλη επί της οδού Τεμπών. Είδα γείτονες εδώ να τρέχουν και να φωνάζουν. Πραγματικά εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο είδα τους γείτονες, άλλοι στο δρόμο να τρέχουν, άλλοι στα μπαλκόνια τους να παρακολουθούν έντρομοι. Μετά πληροφορήθηκα για τη ληστεία και κατάλαβα τι ακριβώς είχε συμβεί. Τον έναν από τους διαρρήκτες τον έπιασαν πάνω στην συμπλοκή είναι αλήθεια, ενώ οι άλλοι κατάφεραν να το σκάσουν. Στα χρόνια που βρίσκομαι εδώ τέτοιο σκηνικό δεν είχα ζήσει ποτέ ξανά», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας παρέδωσαν στην Αστυνομία τον 42χρονο δράστη και όπως προέκυψε από την έρευνα, ο θρασύτατος διαρρήκτης είχε συλληφθεί συνολικά 102 (!) φορές, με τελευταία στις 5.5.2019 από την Ασφάλεια Ελληνικού, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδίκη έξι ετών για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση  συμμορίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...