328
|

Αποδοκιμασίες σε Γεροβασίλη έξω από το ΑΤ της Ομόνοιας

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 14:15

Αποδοκιμασίες σε Γεροβασίλη έξω από το ΑΤ της Ομόνοιας

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 14:15

Χωρίς τη συνάδελφό της Κατερίνα Παπακώστα, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη αποφάσισε και εκείνη -μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη- να πάει στο πληγέν αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, σε ένδειξη συμπαράστασης στους αστυνομικούς που μετατράπηκαν για μία ακόμη φορά σε πεδίο βολής για τους αντιεξουσιαστές.

Ηταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει έστω και 15 ώρες μετά την επίθεση στο Α.Τ..

Όπως εξάλλου και ο πρόεδρος της ΝΔ, η κυρία Γεροβασίλη επέλεξε να πραγματοποιήσει την επίσκεψή της την ώρα της παράστασης διαμαρτυρίας των αστυνομικών υπαλλήλων έξω από το τμήμα.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους δεν δίστασαν να αποδοκιμάσουν εντόνως την υπουργό που γρήγορα γρήγορα μπήκε στο εσωτερικό του κτιρίου.

«Ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε», «ανίκανοι άνθρωποι, επικίνδυνοι», της φώναξε κάποιος κατά την είσοδό της.

Παρ’όλο που η επίσκεψη της συνέπεσε με αυτή του κ. Μητσοτάκη, οι δυο τους δεν συναντήθηκαν

Κατά τα άλλα, στις δηλώσεις η κυρία Γεροβασίλη τόνισε πως «είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες» (όπως αποκάλεσε τις καταδρομικές επιθέσεις από δεκάδες κουκουλοφόρους κατά αστυνομικών στόχων).

«Τα μέτρα που θα λάβουμε, θα γίνουν ορατά», υποσχέθηκε και συνεχίζοντας τις διαπιστώσεις, σημείωσε ότι «το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περιοχή με πολλά προβλήματα» και ότι «αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή»!

Όταν ρωτήθηκε η κ. Γεροβασίλη για την κατάργηση της Ομάδας ΔΕΛΤΑ και το κατά πόσο η απόφαση αυτή έχει διευρύνει το πεδίο δράσης των «μπαχαλάκηδων», αρκέστηκε να πει ότι δεν φτάνει η κατάργηση ή μη συγκεκριμένων ομάδων, αλλά μεταξύ άλλων, πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος τρόπος δράσης και κατάλληλος συντονισμός.

Η κυρία υπουργός ενημέρωσε τέλος πως υπήρξε σύσκεψη στο υπουργείο με τους αρμόδιους παράγοντες και  συνεργασία στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας με αφορμή τη χθεσινή επίθεση.

Οχι η κυρία Γεροβασίλη δεν ξεναγήθηκε λίγο πιο κάτω, προς την οδό Τοσίτσα ή τους γύρω δρόμους ώστε να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί. Και ας την κάλεσε να το πράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...