334
Ο Κέισι Αφλεκ με το Οσκαρ ανά χείρας. Πολλοί όμως τον πυροβολούν | REUTERS/Danny Moloshok

Γιατί τα έβαλαν όλοι με τον Κέισι Αφλεκ;

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2017, 18:30
Ο Κέισι Αφλεκ με το Οσκαρ ανά χείρας. Πολλοί όμως τον πυροβολούν
|REUTERS/Danny Moloshok

Γιατί τα έβαλαν όλοι με τον Κέισι Αφλεκ;

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2017, 18:30

Εντάξει, αλλά γιατί του γυρίζουν όλοι σήμερα την πλάτη; Σήμερα που είναι νικητής, χάρη στην, ομολογουμένως, καταπληκτική ερμηνεία του στην ταινία «Manchester by the sea»…

Η αρχή έγινε πριν από έναν μήνα, στις Χρυσές Σφαίρες. Εκεί το βραβείο A’ Ανδρικού Ρόλου του απένειμε η Μπρι Λάρσον. Η Λάρσον ήταν η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Room» για την οποία πέρσι είχε κερδίσει Οσκαρ, και η οποία αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση γενικώς.

2017-02-27T045726Z_2068597834_HP1ED2R0DRP1E_RTRMADP_3_AWARDS-OSCARS
Η Μπρι Λάρσον δίνει το Οσκαρ στον Κέισι Αφλεκ (REUTERS/Lucy Nicholson)

Η Μπρι Λάρσον, λοιπόν, στις Χρυσές Σφαίρες, δεν χειροκρότησε τον Μπεν Αφλεκ, τον οποίο βράβευσε, εξαιτίας δύο κατηγοριών που εκκρεμούν σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

2017-02-27T045425Z_1561604457_HP1ED2R0DMO0Y_RTRMADP_3_AWARDS-OSCARS
Ο Μπεν Αφλεκ αγκαλιάζει τον νικητή, αδελφό του, Κέισι

Η στάση της φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη, γι’ αυτό και θεωρούνταν βέβαιο, πως η διοργάνωση των Οσκαρ θα απέφευγε να φέρει και πάλι αντιμέτωπους τους δύο ηθοποιούς στη σκηνή. Όμως το έκανε. Κι έτσι στις 26 Φεβρουαρίου, και πάλι η Μπρι Λάρσον, επιδεικτικά δεν χειροκρότησε τον ηθοποιό, στον οποίο απένειμε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Casey-Affleck-Summer-Phoenix-split-after-10-years-of-marriage
Ο Κέισι Αφλεκ το 2016 χώρισε ύστερα από 10 χρόνια γάμου, από τη Σάμερ Φίνιξ, μητέρα των δύο παιδιών του

Ο Κέισι Αφλεκ, 41 ετών, ο είναι μικρότερος αδελφός του ηθοποιού και σκηνοθέτη Μπεν Αφλεκ και τελευταία ήρθε στο προσκήνιο εξαιτίας του διαζυγίου του από την Σάμερ Φίνιξ, ύστερα από 10 χρόνια γάμου, 16 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά. Η Σάμερ, είναι η μικρότερη αδελφή του αμερικανού ηθοποιού Χοακίν Φίνιξ.

joaquin_phoenix_casey_affleck
Ο Χοακίν Φίνιξ (αριστερά) με τον κουνιάδο του, Κέισι Αφλεκ

Οι γυναίκες οι οποίες είχαν κατηγορήσει τον Κέισι Αφλεκ για σεξουαλική παρενόχληση το 2010, ήταν αμφότερες συνεργάτιδές του και έκαναν τις καταγγελίες χωριστά. Μία από αυτές κατήγγειλε ότι τρύπωσε στο κρεβάτι της ενώ εκείνη κοιμόταν και την ξύπνησε με χάδια στην πλάτη. Ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...