375
Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ | SKAI/WebTV

Γεωργιάδης: «Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος»

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2019, 10:33
Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
|SKAI/WebTV

Γεωργιάδης: «Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος»

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2019, 10:33

Ο Κανονισμός της Βουλής πρέπει να εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση. Αυτό τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, λόγω της επιμονής του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Παύλου Πολάκη να μπουν στη συνεδρίαση μολονότι έχουν εξαιρεθεί. Μάλιστα συνέκρινε τη συμπεριφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή του χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Σε δηλώσεις του την Παρασκευή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε καταρχάς ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα σωστά. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ήθελε ένα σόου, να λένε για το κράτος της Δεξιάς, αλλά αυτό δεν τους βγήκε», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, «έδωσε μάχη για να μην καταθέσει ο Φρουζής», το μεγαλοστέλεχος της φαρμακευτικής Novartis.

Ο υπουργός ερωτήθηκε για την παρουσία του κ. Πολάκη και του κ. Τζανακόπουλου και για το αν θα δούμε την παρέμβαση της φρουράς της Βουλής για την απομάκρυνσή τους.

Στο παρελθόν η φρουρά είχε απομακρύνει τον Ηλία Κασιδιάρη, παρατήρησε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος» για να προσθέσει ότι η συμπεριφορά και των τριών ως προς τον σεβασμό του Κανονισμού της Βουλής είναι ίδια. Εξέφρασε ακόμη την πεποίθηση ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, θα πράξει ό,τι πρέπει.

Για τα Εξάρχεια είπε ότι η κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. «Ως πολίτης θέλω να σας πω ότι εγώ θέλω να δω την αστυνομία να πάει την πόρτα και να μπαίνει», είπε σχολιάζοντας βίντεο από γεγονότα το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια μετά την επίθεση κατά αστυνομικών.

Χαρακτήρισε την επίθεση κατά των αστυνομικών «δολοφονική και τρομοκρατική» ενώ τόνισε ότι «με την κυβέρνηση της ΝΔ δεν υπάρχει τρόπος να μην εφαρμοστεί ο νόμος για το άσυλο».

Σε ερώτημα για το επίμαχο μπάρμπεκιου με χοιρινά κρέατα και αλκοόλ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «αδιανόητο, αγενές, γραφικό και απεχθές» να γίνονται τέτοιες ενέργειες έξω από προσφυγικές δομές.

Εν τω μεταξύ, σε άλλες δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι για το Μεταναστευτικό «μας ξεπέρασαν λίγο τα γεγονότα» αλλά εξήγησε ότι η κυβέρνηση πήρε μέτρα με το νομοσχέδιο που πήρε στην Βουλή. «Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να καταστραφεί», ανέφερε και υπογράμμισε ότι, αν τα κυβερνητικά μέτρα δεν είναι αρκετά, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει και άλλα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...