170
Η Ανγκελα Μέρκελ κρατά τα χέρια της στην προσπάθειά της να μην είναι εμφανές το τρέμουλο, ενώ ακούει τον γερμανό πρόεδρο, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ | REUTERS

Ετρεμε ξανά η Μέρκελ την Πέμπτη

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2019, 11:16
Η Ανγκελα Μέρκελ κρατά τα χέρια της στην προσπάθειά της να μην είναι εμφανές το τρέμουλο, ενώ ακούει τον γερμανό πρόεδρο, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ
|REUTERS

Ετρεμε ξανά η Μέρκελ την Πέμπτη

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2019, 11:16

Η καγκελάριος της Γερμανίας εθεάθη και πάλι να τρέμει την Πέμπτη, σε πρωινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ.

Η Μέρκελ, 64 ετών, παρευρισκόταν στην τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία εγκαταλείπει την θέση της για να αναλάβει τα καθήκοντα της ευρωβουλευτού στο Κοινοβούλιο, όταν οι κάμερες την κατέγραψαν να τρέμει.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων που η γερμανίδα καγκελάριος καταλαμβάνεται από τρόμο σε δημόσια εμφάνισή της.

Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίσθηκε να τρέμει έντονα κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο, αλλά τότε είχε αποδοθεί σε αφυδάτωση.

Στο σημερινό περιστατικό, η καγκελάριος έτρεμε και πάλι αλλά με λιγότερη ένταση, ωστόσο, ήταν εμφανές, και η ίδια προσπάθησε να το συγκρατήσει.

Εκπρόσωπος της καγκελαρίου δήλωσε ότι η Μέρκελ θα παραστεί αργότερα στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης.

Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Ολα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...