164
Aπό την πασαρέλα των καλλιστείων στα κρεβάτια των ξενοδοχείων ημιδιαμονής | Τwitter

«Εστεμμένη» εκδιδόταν για 500 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 12:12
Aπό την πασαρέλα των καλλιστείων στα κρεβάτια των ξενοδοχείων ημιδιαμονής
|Τwitter

«Εστεμμένη» εκδιδόταν για 500 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 12:12

Σε κύκλωμα μαστροπείας εμπλέκεται 27χρονη εστεμμένη των καλλιστείων, η οποία, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εκδιδόταν για 500 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, κατόπιν αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών, το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 44χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ειδικότερα, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω 44χρονη προήγαγε στην πορνεία 27χρονη, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Τα ερωτικά ραντεβού κλείνονταν κάθε Τετάρτη και η χρέωση για τους πελάτες ήταν 500 ευρώ

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας έστησαν παγίδα. Προσποιούμενος τον πελάτη, αστυνομικός έκλεισε το ερωτικό ραντέβου και μετέβη σε προκαθορισμένο χώρο, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 27χρονη.

Ο «πελάτης» πλήρωσε το συμφωνημένο ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και με το που καταβλήθηκε, συνάδελφοί του αστυνομικοί συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τις δύο γυναίκες.

Στην κατοχή της 44χρονης κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με τη λίστα πελατών της 27χρονης.

Σε βάρος της νεαρής πρώην εστεμμένης σε διαγωνισμό καλλιστείων, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...