239
Η επικαιροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ για την Πέμπτη | Τwitter/EMY_HNMS/EmyEmk

Ερχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 12:34
Η επικαιροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ για την Πέμπτη
|Τwitter/EMY_HNMS/EmyEmk

Ερχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 12:34

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, αναμένεται να σημειωθούν από το απόγευμα έως και το βράδυ σε ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), τα νότια τμήματα της Εύβοιας, τις δυτικές Κυκλάδες, την Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.

Σύμφωνα με το νέο επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ, αύριο Παρασκευή τα φαινόμενα θα επηρεάσουν  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την ανατολική Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες, μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το απόγευμα τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα τις Σποράδες.

Το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το πρωί της Πέμπτης ανέφερε:

1. Σήμερα Πέμπτη (21/11/2019),

α. Τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και μέχρι το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

β. Από τις απογευματινές ώρες την Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη και μέχρι το βράδυ τις δυτικές Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και τα νότια τμήματα της Εύβοιας.

Τη νύχτα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

2. Αύριο Παρασκευή (22/11/2019)

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την ανατολική Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες, μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το απόγευμα τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα τις Σποράδες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...