168
H Χρυσή Αυγή αποχωρεί από τη Μεσογείων... | twitter

Επιτέλους: Λουκέτο στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2019, 17:14
H Χρυσή Αυγή αποχωρεί από τη Μεσογείων...
|twitter

Επιτέλους: Λουκέτο στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2019, 17:14

Επί χρόνια δέσποζαν στην αρχή της λεωφ. Μεσογείων. Τα επιβλητικά γραφεία της Χρυσής Αυγής ήταν εκεί για να στέλνουν ένα μήνυμα, ότι οι νεοναζί μασκαρεμένοι ως «εθνικιστές» ήρθαν για να μείνουν. Τελικά φεύγουν όπως ήρθαν. Σε μια μέρα.

Από το πρωί του Σαββάτου, όσοι περνούσαν από το σημείο παρατήρησαν μία κινητικότητα στο ύψος των γραφείων της Χρυσής Αυγής: φορτηγά μεταφορικών εταιρειών και εργάτες αφαιρούσαν αντικείμενα και επιγραφές.

Τελικά, όπως ήρθε να επιβεβαιώσει και η ιστοσελίδα jailgoldendawn.com, τα γραφεία της «Κεντρικής Διοίκησης» της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων άρχισαν να αδειάζουν ενώ και οι σημαίες κατέβηκαν σταδιακά.

Οπως φαίνεται, η εκλογική ήττα της νεοναζιστικής οργάνωσης και η διακοπή της χρηματοδότησης μέσω βουλευτικών αποζημιώσεων, σήμαναν οικονομική ασφυξία και οδήγησαν το κόμμα να κλείσει τα γραφεία του.

Να θυμίσουμε ότι τα συγκεκριμένα γραφεία υπήρξαν δολοφονικό ορμητήριο, με πιο εμβληματική την επίθεση στον σπουδαστή Αλέξη Λάζαρη που στοχοποιήθηκε διερχόμενος στις 31 Μαρτίου του 2017.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...