229
Κωνσταντίνα Αδάμου και Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης | IntimeNews

Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Κωνσταντίνα Αδάμου

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2022, 16:24
Κωνσταντίνα Αδάμου και Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης
|IntimeNews

Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Κωνσταντίνα Αδάμου

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2022, 16:24

Δέκα μήνες έχουν περάσει από την επεισοδιακή ανεξαρτητοποίηση της Κωνσταντίνα Αδάμου από την Κοινοβουλευτική Οομάδα του ΜέΡΑ25 – και όλο αυτό το διάστημα, ιδίως μετά την εκλογή  του Νίκου Ανδρουλάκη στην αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής (σήμερα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), το φλερτ της βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης με το συγκεκριμένο κόμμα εντεινόταν. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι την περασμένη Κυριακή η ανεξάρτητη βουλευτής συμμετείχε και στην εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη συνέδρων, μελών τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων και την επιλογή του ονόματος της παράταξης.

Η πολιτική συμπόρευση των δύο πλευρών επισφραγίστηκε την Τετάρτη με την συνάντηση της κυρίας Αδάμου με τον κ. Ανδρουλάκη.

Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος, αλλά θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής για την τρέχουσα κοινοβουλευτική της θητεία.

Από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνάντηση με τη βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, είχε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισφραγίζοντας την πολιτική συμπόρευση της με το Κίνημα.

Η κυρία Αδάμου συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και για την επιλογή των μελών των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων στις 8 Μαΐου. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στο εξής θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος.

Η κυρία Αδάμου θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής για την τρέχουσα κοινοβουλευτική της θητεία, καθώς ταυτίζεται με το αξιακό πολιτικό σκεπτικό του κ. Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...