234
Ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ευαγγελισμό | INTIME NEWS/ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Το καλύτερο δώρο μάς το έκανε η επιστήμη»

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2020, 14:21
Ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ευαγγελισμό
|INTIME NEWS/ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Το καλύτερο δώρο μάς το έκανε η επιστήμη»

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2020, 14:21

Λίγη ώρα μετά την νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη και τον φιλοξενούμενο σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Μιχάλη Γιοβανίδη, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμβολιάστηκε και αυτή κατά του κορονοϊού, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας περίμεναν στην είσοδο του νοσοκομείου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ακολούθως, η κυρία Σακελλαροπούλου εισήλθε στο εσωτερικό του νοσοκομείου και έγινε το πρώτο πολιτικό πρόσωπο της χώρας, που εμβολιάστηκε.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συγκινημένη μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συνέβαλε στον εμβολιασμό της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου για την προσφορά του /INTIME NEWS/ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ)

Η κυρία Σακελλαροπούλου δήλωσε: «Τα φετινά Χριστούγεννα, το καλύτερο δώρο μάς το έκανε η επιστήμη. Δίπλα στην αγωνία, μπορεί να φωλιάσει ένα χαμόγελο αισιοδοξίας, είναι σημαντικό να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, να ανταμώσουμε πάλι, να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας».

Υπογράμμισε, επίσης, ότι η Ευρώπη απέδειξε σήμερα ότι είναι μια «κοινότητα αλληλεγγύης» και ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, τονίζοντας ότι «πέρα από το έργο που προσφέρουν όλο αυτόν τον καιρό, και για το οποίο ποτέ πραγματικά δεν θα μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε όσο τους αναλογεί, θα έχουν τώρα να υπηρετήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού, να μπορέσουν να το υλοποιήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...