280
Αριστερά διακρίνεται ο άνδρας πριν επιτεθεί στην γυναίκα. Δεξιά, δευτερόλεπτα μετά την επίθεση και ενώ κάποιος έχει φτάσει στο σημείο για να βοηθήσει το θύμα | protothema.gr

Συναγερμός στα Εξάρχεια: Απανωτές σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2023, 13:56
Αριστερά διακρίνεται ο άνδρας πριν επιτεθεί στην γυναίκα. Δεξιά, δευτερόλεπτα μετά την επίθεση και ενώ κάποιος έχει φτάσει στο σημείο για να βοηθήσει το θύμα
|protothema.gr

Συναγερμός στα Εξάρχεια: Απανωτές σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2023, 13:56

Σε συναγερμό έχει τεθεί Ελληνική Αστυνομία μετά από καταγγελίες για έναν άνδρα ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σειρά επιθέσεων κατά γυναικών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το πρώτο θύμα, επίθεση σημειώθηκε στις 18 Νοεμβρίου επί της οδού Βαλτετσίου, στις 14:30. Ολα ξεκίνησαν όταν άγνωστος άρπαξε μία 13χρονη από τη μέση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Το κορίτσι ξεκίνησε να φωνάζει και κατάφερε να απομακρυνθεί.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άνδρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, πιθανότατα ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τον δράστη, ο οποίος πιστεύουν πως είναι διαταραγμένος ψυχολογικά.

Βίντεο με μία από τις επιθέσεις

Το παρακάτω βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί ο «δράκος» των Εξαρχείων είναι από την πρώτη επίθεση που έκανε εις βάρος 29χρονης γυναίκας στην οδό Νικηταρά τη Δευτέρα.

Στο βίντεο διακρίνεται ο δράστης να κυνηγά τη γυναίκα λίγο πριν την ρίξει στο έδαφος. Στην συνέχεια, καθώς γίνεται αντιληπτή η δράση του, τρέπεται σε φυγή, ενώ λίγες στιγμές αργότερα ένας περαστικός προστρέχει σε βοήθεια της 29χρονης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...