258
Η εικόνα της Αττικής Οδού στο ύψος της Παλλήνης το απόγευμα της Δευτέρας | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2022, 19:55
Η εικόνα της Αττικής Οδού στο ύψος της Παλλήνης το απόγευμα της Δευτέρας
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2022, 19:55

Την παραίτησή του υπέβαλε την Τρίτη ο Βασίλειος Χαλκιάς, διευθύνων σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της Αττικής Διαδρομές ΑΕ, της εταιρείας Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού, στη σκιά του χάους που επικράτησε στον αυτοκινητόδρομο λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», τη Δευτέρα.

Σε δήλωσή του το απόγευμα της Τρίτης ανέφερε ότι προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό.

Ως γνωστόν, εκατοντάδες αυτοκίνητα και οι επιβαίνοντες σε αυτά εγκλωβίστηκαν επί πολλές ώρες, που ξεπέρασαν και το ένα 24ωρο, στην Αττική Οδό, κατά τη διάρκεια της σφοδρής χιονόπτωσης στην Αττική.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού Α.Ε.:

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλε την παραίτησή του. Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του:

«Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News