223
O πατέρας της εξάχρονης Αμέλιας ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο | korinthosTV

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της Αμέλιας

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2022, 13:06
O πατέρας της εξάχρονης Αμέλιας ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο
|korinthosTV

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της Αμέλιας

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2022, 13:06

Ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πατέρας της εξάχρονης Αμέλιας –το κορίτσι πνίγηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/8) στην παραλία του Καλαμακίου στην Κορινθία.

Μετά την απολογία του (σε βάρος του, υπενθυμίζεται, ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου), ο 42χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Θεοδώρων).

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Σπύρο Μπιτσάκο, στο υπόμνημα που κατέθεσε, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι την ώρα που γλίστρησε και έπεσε το παιδί μέσα στη θάλασσα, πανικοβλήθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει και δεν βούτηξε στο νερό, καθώς φοβήθηκε επειδή έχει πρόβλημα στην αναπνοή.

Κατά την άφιξή του στο ανακριτικό γραφείο, ο 42χρονος δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις των  δημοσιογράφων.

Το μοιραίο συμβάν έγινε όταν η μικρή ζήτησε από τον πατέρα της να ανέβει σε μία βάρκα.

Αν και δεν φορούσαν μαγιό, ο 42χρονος πατέρας –κατά δήλωσή του– δέχθηκε να μπουν στο νερό και να φθάσουν μέχρι τη βάρκα. Φέρεται μάλιστα να υποστήριξε ότι πήρε ένα σωσίβιο – κουλούρα και το φόρεσε στην κόρη του.

Οταν προσέγγισαν τη βάρκα, προσπάθησε να την ανεβάσει, εκείνη όμως γλίστρησε και της έφυγε το σωσίβιο, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από το σκάφος.

Πάντα κατά τον ισχυρισμό του, ο ίδιος δεν βούτηξε για να τη σώσει, γιατί έχει άσθμα και δεν θα μπορούσε να κρατήσει την αναπνοή του…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...