294
|

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο αλλοδαπός με τις τέσσερις απόπειρες βιασμού στη Βούλα

Protagon Team Protagon Team 19 Μαΐου 2021, 15:36

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο αλλοδαπός με τις τέσσερις απόπειρες βιασμού στη Βούλα

Protagon Team Protagon Team 19 Μαΐου 2021, 15:36

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του Πακιστανού που κατηγορείται για τουλάχιστον τέσσερις απόπειρες βιασμού στη Βούλα.

Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο αλλοδαπός που είχε σπείρει τον φόβο σε γειτονιές της Βούλας, είναι ο (επ) KHAN (ον) IMRAN του MUHAMMAD ABBAS και της KAUSAR , γεννηθείς την 18-9-1987 στο Πακιστάν.

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία, δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος επιτέθηκε σε τρεις νεαρές γυναίκες και μία ανήλικη, τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο Πακιστανός συνελήφθη στις 10 Μαΐου, σε καφετέρια στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Είχαν προηγηθεί επανειλημμένες προειδοποιήσεις στα social media για τη δράση του, από κατοίκους της Βούλας.

Οταν είδε τους αστυνομικούς, επιχείρησε να διαφύγει, εκείνοι όμως πρόλαβαν να τον ακινητοποιήσουν και τον συνέλαβαν.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στη διευκόλυνση διερεύνησης της τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Ειδικότερα, δε, δεδομένου ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις εις βάρος πολλών παθουσών κατά τρόπο που καταδεικνύει ιδιαίτερη επικινδυνότητα του για τη δημόσια ασφάλεια και προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων περιστατικών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο της φυσικής αστυνομικής επιτήρησης χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...