181
Από ψηλά: Τα δύο γήπεδα στα οποία ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκαναν τα πρώτα τους βήματα ως μπασκετμπολίστες | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ Δελτίο τύπου / POOL

Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα: Ανακαινίστηκαν τα γήπεδα του Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2021, 14:58
Από ψηλά: Τα δύο γήπεδα στα οποία ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκαναν τα πρώτα τους βήματα ως μπασκετμπολίστες
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ Δελτίο τύπου / POOL

Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα: Ανακαινίστηκαν τα γήπεδα του Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2021, 14:58

Αποκτά ξανά «ζωή» το αθλητικό κέντρο Σεπολίων του Δήμου Αθηναίων, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του και άρχισε να γράφει τις πρώτες σελίδες της μπασκετικής ιστορίας του με τον Τρίτωνα Σεπολίων.

Ο δήμος Αθηναίων με τη συνεργασία και τη στήριξη της Disney η οποία ως γνωστόν γυρίζει ταινία για τον 26χρονο πρωταθλητή πια του NBA, «μεταμορφώνουν» τα γήπεδα.

Tα δύο γήπεδα υπήρξαν πρόσφατα το σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, στα δύο γήπεδα μπάσκετ των Σεπολίων, ελέγχθηκαν και συντηρήθηκαν οι τέσσερις μπασκέτες αλλά και ο περιβάλλων χώρος τους, τοποθετήθηκε νέο ασφαλές τερέν με διαγραμμίσεις, αντικαταστάθηκε η περίφραξη, ενώ ο street artist same84 επιστρέφει στο γήπεδο όπου ξεκίνησε ο Γιάννης να ξεδιπλώνει την μπασκετική του ιστορία, και δημιουργεί εκ νέου ένα εμβληματικό mural του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Ριζικά ανακατασκευάστηκε επίσης και η παιδική χαρά του αθλητικού κέντρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News