439
O Αρτέμης Σώρρας και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Στο ίδιο κάδρο; Ναι, σε αυτήν την χώρα όλα μπορούν να μπουν τελικά στο ίδιο κάδρο | CreativeProtagon

Αρτέμης Σώρρας εναντίον… Προκόπη Παυλόπουλου

Ελευθερία Κόλλια Ελευθερία Κόλλια 8 Ιουλίου 2017, 07:40
O Αρτέμης Σώρρας και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Στο ίδιο κάδρο; Ναι, σε αυτήν την χώρα όλα μπορούν να μπουν τελικά στο ίδιο κάδρο
|CreativeProtagon

Αρτέμης Σώρρας εναντίον… Προκόπη Παυλόπουλου

Ελευθερία Κόλλια Ελευθερία Κόλλια 8 Ιουλίου 2017, 07:40

Κατατροπώνει την κοινή λογική, μοιάζει απίθανο, αλλά είναι αληθινό: οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα έχουν ήδη καταθέσει περίπου 900 μηνυτήριες αναφορές στις εισαγγελικές αρχές της χώρας, όλες σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Protagon, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υπό τον Ηλία Ζαγοραίο, υποδέχεται -από την επαρχία- κατά εκατοντάδες τις μηνύσεις φίλων του Σώρρα, αφετηρία των οποίων είναι κατά κύριο λόγο  ο θυμός τους έναντι του νόμου που θέσπισε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, τον νόμο 4389/2016. Γιατί πίσω από αυτό τον… επαίσχυντο νόμο, έχει εξυφανθεί συνωμοσία, με τη συμμετοχή των ξένων φυσικά, για να πτωχεύσει η χώρα, να καταλυθεί η Δημοκρατία. Ως εκ τούτου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να συλληφθεί πάραυτα και να καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία…

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι μαζικές αυτές μηνύσεις άρχισαν να καταφτάνουν σε εισαγγελικά χέρια, μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης του Αρτέμη Σώρρα. Μπορεί να φαντάζει ως ανθυπολεπτομέρεια, αλλά ο ήρωας των ανθρώπων αυτών καταζητείται, και παραμένει άφαντος, μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας σε κάθειρξη οκτώ ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Καταδικασμένος και σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για πέντε χρόνια.

«Είμαι Eλληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής, δεν γίνεται να παραδοθώ», μήνυσε στον λαό του, και γενικώς, σε video – διάγγελμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube, τις πρώτες ημέρες μετά την καταδίκη. Ο Σώρρας είχε ουσιαστικά προαναγγείλει τις μαζικές μηνύσεις στο video. Απευθυνόμενος στους «συνέλληνες», «συμπολεμιστές» του, τους παρότρυνε να συσπειρωθούν, να ξεσηκωθούν και να υποβάλουν μηνύσεις κατά πάντων, ιδίως κατά πολιτικών και κυβερνώντων. «Μην τους αφήσετε!», τους πρόσταζε. «Με το σύστημα τους, πηγαίνετε».

Κι ως φαίνεται, τον υπάκουσαν. Υπνωτισμένοι καθώς ήταν, δεν άκουσαν για την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου που έκρινε ότι ο Σώρρας (αντίθετα με τα όσα ο ίδιος διατεινόταν) δεν είναι διαχειριστής του αμύθητου ποσού των 600 δις δολαρίων. Ηλίου φαεινότερον∙ ο Άρειος Πάγος ήλθε να αναιρέσει παλαιότερη -παράδοξη είναι η αλήθεια- απόφαση της δικαιοσύνης.

Αφού ο ίδιος ο Σώρρας λοιπόν δεν μπορεί, μπορούν αυτοί. Αντ΄ αυτού, που λένε. «Καθαρίζουν» οι σύντροφοι, οι οπαδοί, οι ψηφοφόροι της «Ελλήνων Συνέλευσις». Εις το όνομα της καθαρότητας του μετώπου του Σώρρα που,  όχι δεν είναι απατεώνας, είναι θύμα της πλεκτάνης που του έστησε το σύστημα, η πολιτειακή ηγεσία, οι πολιτικοί του εχθροί.

Ούτε ένας, ούτε δυο, 900 – δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου – φίλοι του Σώρρα που δεν τον θέλουν πολιτικά παράλυτο και απαξιωμένο, και φροντίζουν να διατηρούν νωπές τις εντολές και τα «οράματα» του. Το κυριότερο των οποίων, παρεμπιπτόντως, είναι η «Ελλήνων Πολιτεία», όπου δεν θα υπάρχουν φυλακές και τα λαμόγια θα κυκλοφορούν ελεύθερα για να εξαπατούν απονήρευτους, ηλίθιους ή ψυχικά ευάλωτους πολίτες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...