467
Ο Θοδωρής Δρίτσας στο στούντιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ | ΣΚΑΙ TV/ ΥοuTube

Δρίτσας: Μια φορά το εξάμηνο (μόνο) οι βιασμοί παιδιών στη Μόρια – μην ακούτε τι λένε τα κανάλια

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 13:01
Ο Θοδωρής Δρίτσας στο στούντιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ
|ΣΚΑΙ TV/ ΥοuTube

Δρίτσας: Μια φορά το εξάμηνο (μόνο) οι βιασμοί παιδιών στη Μόρια – μην ακούτε τι λένε τα κανάλια

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 13:01

Με την έκληξη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους έμειναν όσοι άκουσαν το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,  τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Θοδωρή Δρίτσα, να λέει ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μία φορά το εξάμηνο» και να μην δίνουν σημασία σε «αυτά που λένε τα κανάλια».

Η απίστευτη δήλωση του συζύγου της Τασίας Χριστοδουλοπούλου έγινε ενώ ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Σπύρος Καρανικόλας, περιέγραφε την κατάσταση που παρέδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Μόρια (και άλλες δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών).

«Να σας θυμίσω τι έλεγαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τη Μόρια. Ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπων ακόμα και βιασμοί μικρών παιδιών εντός της Μόριας» είπε ο κ. Καρανικόλας, με τον κ. Δρίτσα να τον διακόπτει λέγοντας ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο» και δεν πρέπει να ακούγονται υπερβολές!

Η δήλωση αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση των συμμετεχόντων στο πάνελ.

«Είναι ήσσονος σημασίας το μία φορά στο εξάμηνο, οι βιασμοί των παιδιών και το εμπόριο ανθρώπων; Λυπάμαι για την αριστεροσύνη σας», του απάντησε ο κ. Καρανικόλας

« Είναι δυνατόν να λέτε δημοσίως ότι έστω και μία φορά το εξάμηνο είναι δεκτικό να γίνονται βιασμοί ανηλίκων;» διερωτήθη αγανακτισμένος ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, με τον κ. Δρίτσα να τον αποκαλεί τρομολάγνο και να τον καλεί «να κάνει παρέα με τον Βελόπουλο».

Ο πρώην υπουργός επέμεινε ότι  «αυτά τα λένε τα κανάλια», υπογραμμίζοντας ότι όσο είχε τη διαχείριση του Προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση».

Εκτός από την αγανάκτηση των συνομιλητών του, ο κ. Δρίτσας προκάλεσε μπαράζ αντιδράσεων στα social media με τη σοκαριστική δήλωσή του. Ανάμεσα στα σχόλια και αυτό του Απόστολου Δοξιάδη που επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε στο Twitter η σχετική ετικέτα-hashtag: #Διαγραφή_Δριτσα

Ο ίδιος ο κ. Δρίτσας αντί να απολογηθεί, βγήκε στην αντεπίθεση κιόλας, μιλώντας για συκοφάντες!

Ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός:

«Προς όλους τους επαγγελματίες “καλοθελητές”, που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνηση μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...