283
| Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δ. Καμμένος: Ο Τσίπρας είναι «κίλερ» που δεν έχει τον… άθεό του

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 09:05

Δ. Καμμένος: Ο Τσίπρας είναι «κίλερ» που δεν έχει τον… άθεό του

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 09:05

Την ύπαρξη επαφών στον δεξιό χώρο – εκτός όμως της Χρυσής Αυγής – για τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ είπε ότι υπάρχει ήδη συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και πρόσθεσε ότι οι πολίτες ζητούν να δουν συσπείρωση του δεξιού χώρου με την Νέα Δημοκρατία, απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμη, είπε ότι γίνονται κινήσεις για να συγκροτηθεί Κοινοβουλευτική Ομάδα των ανεξάρτητων στην Βουλή, όπως έχουν τη δυνατότητα από τον Κανονισμό της Βουλής.

Πρότεινε μάλιστα για μία από τις θέσεις των αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου τον Πάνο Καμμένο, ώστε να αφαιρεί τον λόγο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το φραστικό επεισόδιο που είχε τη Δευτέρα με τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ορκίστηκε βουλευτής, εξήγησε ότι «ήλθε να με χαιρετήσει, δεν το δέχτηκα. Τον θεωρώ απατεώνα και προδότη. Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του. Του είπα ότι είναι απαράδεκτος και αυτός νομίζει ότι το έκανα σόου. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε μία παρά φύσιν έδρα. Είναι απατεώνες. Κοινοί απατεώνες. Πολιτικά μιλάω. Το θέμα μας είναι ποιος θα γλείψει πρώτος τον Τσίπρα».

Επιτέθηκε παράλληλα και στον νέο βουλευτή: «Έδινε όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στους ΑΝΕΛ, δάκρυζε, έκλαιγε και χθες έδωσε επιστολή με όρκους πίστης στον Τσίπρα. Κάποτε οι δεξιοί έβαζαν τους αριστερούς να υπογράφουν δηλώσεις μετάνοιας. Τώρα έχει γυρίσει η κατάσταση. Αυτό έκαναν οι έξι. Δηλώσεις νομιμοφροσύνης έδωσαν», είπε.

Σχετικά με τα όσα είπε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ουσιαστικά αυτός που διέλυσε την ΚΟ του κόμματος, ο Δ. Καμμένος χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «κίλερ που δεν έχει τον άθεό του».

«Δεν γίνεται να παραδέχεται στην Βουλή ‘σου διέλυσα την ΚΟ για να μην με ρίξεις’, αυτό δεν είναι μέσα στους κανόνες της δημοκρατίας» είπε σχετικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...