287
| Getty / Creative Protagon

Μπραντ Πιτ και Κουέντιν Ταραντίνο ξανά μαζί στην τελευταία ταινία του σκηνοθέτη

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2024, 13:42
|Getty / Creative Protagon

Μπραντ Πιτ και Κουέντιν Ταραντίνο ξανά μαζί στην τελευταία ταινία του σκηνοθέτη

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2024, 13:42

Ο Μπραντ Πιτ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, «The Movie Critic», σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» του 2019. Ο ρόλος του Πιτ στην ταινία τού έδωσε το πρώτο του Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου. Ο Πιτ πρωταγωνίστησε επίσης στο «Αδωξοι μπάσταρδη» του 2009 και συμμετείχε στην ταινία «Ιλιγγιώδης έρωτας» του 1993, το σενάριο της οποίας είχε γράψει ο Tαραντίνο.

Η νέα ταινία, που φέρεται να είναι η τελευταία του 60χρονου σήμερα Ταραντίνο, διαδραματίζεται το 1977 και διηγείται την ιστορία ενός κριτικού κινηματογράφου που εργάζεται για μια φανταστική έκδοση που ονομάζεται «The Popstar Pages». Ο Ταραντίνο είπε ότι «βασίζεται σε έναν άντρα που έζησε πραγματικά, αλλά δεν ήταν ποτέ πραγματικά διάσημος, και συνήθιζε να γράφει κριτικές ταινιών για ένα πορνοπεριοδικό». Και πρόσθεσε: «Ηταν πολύ αγενής. Εβριζε. Χρησιμοποιούσε φυλετικές προσβολές. Αλλά ήταν πραγματικά αστείος».

Δεν είναι σαφές ποιον ρόλο θα παίξει ο Πιτ.

«Εγραφε για mainstream ταινίες και ήταν ο δεύτερος κριτικός», περιγράφει στον Guardian ο Ταραντίνο τον ήρωά της επόμενης ταινίας του. «Νομίζω ότι ήταν πολύ καλός κριτικός. Ηταν διαβολεμένα κυνικός».

Ο Ταραντίνο έχει δηλώσει επίσης ότι ο πρωταγωνιστής του θα είναι κάποιος «γύρω στα 35» και ένας ηθοποιός με τον οποίον δεν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο σκηνοθέτης είχε στο παρελθόν αποκαλέσει τον Πιτ «έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες αστέρες της μεγάλης οθόνης». Η ταινία «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» κέρδισε 377 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Ο Πιτ πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο θρίλερ δράσης «Bullet Train» και στο δράμα «Babylon». Στη συνέχεια θα τον δούμε δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ, στο θρίλερ «Wolfs». Πρωταγωνιστεί επίσης μαζί με τους Χαβιέ Μπαρδέμ και τον Ντέιμσον Ιντρις σε μια ταινία για τη Φόρμουλα 1, του σκηνοθέτη Τζόζεφ Κοσίνσκι, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...