215
Η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την παρέμβασή της στη Βουλή στη συζήτηση για τον Παπαγγελόπουλο | ΙΝΤΙΜΕNEWS

Μπακογιάννη: Αντί να ψάξετε τα κακώς κείμενα, σπιλώσατε τους πολιτικούς σας αντιπάλους

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2019, 19:49
Η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την παρέμβασή της στη Βουλή στη συζήτηση για τον Παπαγγελόπουλο
|ΙΝΤΙΜΕNEWS

Μπακογιάννη: Αντί να ψάξετε τα κακώς κείμενα, σπιλώσατε τους πολιτικούς σας αντιπάλους

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2019, 19:49

Την αντίδραση της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάνη, προκάλεσε η επίκληση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, της επερώτησης που είχαν καταθέσει στη Βουλή το 2011 βουλευτές της ΝΔ, στην οποία έκαναν λόγο για «πιράνχας και τρωκτικά στο χώρο της υγείας».

«Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κώστας Κιλτίδης, όλοι οι βουλευτές της ΝΔ είναι και αυτοί σκευωροί που στην επερώτηση τους έκαναν λόγο για ‘πιράνχας και τρωκτικά στο χώρο της υγείας’;» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, προκειμένου να ενισχύσει το επιχείρημα του ότι η ΝΔ κατασκευάζει σκευωρούς.

«Είναι υπαρκτό το θέμα με τα σκάνδαλα υπερτιμολογήσεων, τους γιατρούς με τα φακελάκια στο ΕΣΥ. Και όλα αυτά δεν τιμούν κανέναν. Αν και διακεκριμένος νομικός θα είχατε κοπεί, διότι αντί να κάνετε μια έρευνα ως ΣΥΡΙΖΑ να ψάξετε τα κακώς κείμενα, χρησιμοποιήσατε τον τίτλο για να σπιλώσετε τους πολιτικούς αντιπάλους σας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, αλλά η πολιτική σκευωρία είναι κάτι άλλο. Χάθηκαν τέσσερα χρόνια για να ψάξουμε ουσιαστικά ποια είναι τα κακώς κείμενα στο τομέα της υγείας και την ευθύνη την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, εγκάλεσε τον κ. Λάππα διότι «του ξέφυγε ότι η πλειοψηφία όσων κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτοί που κατ’ εξοχή μείωσαν τη δαπάνη και δεν την αύξησαν».