465
Ο Μπόρις Τζόνσον βγαίνει από την κατοικία του την Παρασκευή 22 Ιουνίου, λίγες ώρες μετά τον καβγά που αναστάτωσε τους γείτονες | REUTERS/Henry Nicholls

Αστυνομικοί στην κατοικία του Μπόρις Τζόνσον – Ακούγονταν ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2019, 13:23
Ο Μπόρις Τζόνσον βγαίνει από την κατοικία του την Παρασκευή 22 Ιουνίου, λίγες ώρες μετά τον καβγά που αναστάτωσε τους γείτονες
|REUTERS/Henry Nicholls

Αστυνομικοί στην κατοικία του Μπόρις Τζόνσον – Ακούγονταν ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2019, 13:23

Φωνές, ουρλιαχτά, δυνατοί κρότοι και σπασίματα ακούγονταν τα ξημερώματα της Παρασκευής από την κατοικία του Μπόρις Τζόνσον, υποψηφίου για τη διαδοχή της Τερέζα Μέι και την πρωθυπουργία.

Στην κατοικία, στο νότιο Λονδίνο, ήταν εκείνη την ώρα με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς, ωστόσο δεν είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη μεταξύ του ζευγαριού ή ποια ακριβώς ήταν η αφορμή της αναστάτωσης. Ο,τι και αν ήταν, επρόκειτο για μια κατάσταση που ανησύχησε τους γείτονες τόσο ώστε να καλέσουν την αστυνομία, η οποία ήλθε και έφυγε χωρίς άλλη παρέμβαση.

Γείτονας δήλωσε στον Guardian πως άκουσαν μια γυναίκα να ουρλιάζει και μετά να ακολουθούν «χτυπήματα και κρότοι».

Η Σίμοντς, πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου των Συντηρητικών, ακούστηκε να φωνάζει στον Μπόρις Τζόνσον να «την αφήσει» και να «φύγει από το διαμέρισμα».

Η εφημερίδα έχει πρόσβαση σε ηχογράφηση (από γείτονα) όπου ο Τζόνσον ακούγεται να αρνείται να φύγει από το διαμέρισμα και να λέει μάλιστα στη Σίμοντς «φύγε από το γ… το λάπτοπ μου» προτού ακουστεί ένας πολύ δυνατός θόρυβος.

Η σύντροφος του πολιτικού ακούγεται να απαντά πως ο Τζόνσον κατέστρεψε τον καναπέ με κόκκινο κρασί. «Δεν σε νοιάζει για τίποτα γιατί είσαι κακομαθημένος. Δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για τα χρήματα ή για κάτι άλλο» λέει.

Ο γείτονας είπε ακόμη ότι ακολούθησε «ένας ήχος από σπάσιμο μάλλον από πιάτα» και «πολύ δυνατές κραυγές που είμαι βέβαιος πως ήταν από την Κάρι, η οποία φώναζε συνέχεια ‘Φύγε’. Του έλεγε ‘φύγε από το σπίτι μου’ αλλά αυτός αρνούνταν. Και στη συνέχεια, μετά τα ουρλιαχτά ακολούθησε σιωπή».

Ο άνδρας χτύπησε ανήσυχος την πόρτα της κατοικίας του ζευγαριού αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Τελικά κάλεσε την αστυνομία που έφτασε με δύο περιπολικά και ένα φορτηγάκι. Ωστόσο και οι αστυνομικοί έφυγαν μετά από διαβεβαιώσεις των ενοίκων πως ήταν ασφαλείς.

Η Guardian επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία – αρκετά διακριτικά – ανέφερε ότι δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Εδωσε πάντως στοιχεία για την κλήση που δέχτηκαν οι Αρχές, μόνο όταν πείστηκε ότι υπήρχαν στοιχεία (όπως οι αριθμοί οχημάτων που έφτασαν στο σημείο).

«Στις 00:24 την Παρασκευή 21 Ιουνίου, η αστυνομία απάντησε σε κλήση από κάτοικο του νότιου Λονδίνου. Ο καλών ανησυχούσε για την ασφάλεια μιας γειτόνισσας. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και μίλησε με τους ενοίκους του διαμερίσματος, οι οποίοι ήταν ασφαλείς και καλά στην υγεία τους. Δεν υπήρξε κάποιο αδίκημα ή εμφανείς ανησυχίες και δεν υπήρξε λόγος να αναλάβει δράση».

Ο Τζόνσον και η 31χρονη Κάρι Σίμοντς εμφανίζονται δημόσια όλο και πιο συχνά τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είναι ο επικρατέστερος στη μάχη για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος. Κατάφερε να αποκλείσει όλους τους άλλους υποψήφιους και πλέον θα αναμετρηθεί με τον Τζέρεμι Χαντ στη ψηφοφορία μεταξύ των μελών του κόμματος.

Πέρυσι είχε χωρίσει από την σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ και πλέον συζεί με τη Σίμοντς, η οποία λέγεται ότι έχει αναζωογονήσει την εμφάνισή του και την προσέγγισή του στα θέματα πολιτικής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...